Viktoria Plzeň remizovala s týmem Hearts 0:0 a zahájila boj o postup do skupin Evropské ligy proti skotskému soupeři.

Viktoria Plzeň remizovala s týmem Hearts 0:0 a zahájila boj o postup do skupin Evropské ligy proti skotskému soupeři.

Sledujte on-line přenos z úvodního utkání čtvrtého předkola fotbalové Evropské ligy mezi Viktorií Plzeň a Heart of Midlothian.

Dnes se konalo první utkání čtvrtého předkola fotbalové Evropské ligy mezi českým týmem Viktorií Plzeň a skotským Heart of Midlothian. Zápas skončil nerozhodně 0:0, což znamená, že oba týmy mají stále šanci postoupit do skupinové fáze soutěže.

Viktoria Plzeň začala zápas aktivně a měla několik šancí na skórování, ale nedokázala je proměnit. Na druhé straně Hearts of Midlothian se také snažil útočit, ale obrana Viktorie byla pevná a nedovolila soupeři skórovat.

Oba týmy se tak budou muset utkat v odvetném zápase, který se uskuteční na hřišti Hearts of Midlothian. Vítěz tohoto dvouzápasového souboje postoupí do skupinové fáze Evropské ligy, kde se utká s dalšími silnými týmy z celé Evropy.

Sledujte tedy další zápas mezi Viktorií Plzeň a Heart of Midlothian a držte palce svému oblíbenému týmu. Buďte s námi naživo a sledujte, jak se bude vyvíjet boj o postup do skupinové fáze Evropské ligy.