AC Milán se vyrovnal s Interem, Girona překvapivě vede v španělské lize

AC Milán se vyrovnal s Interem, Girona překvapivě vede v španělské lize

Serie A je nejvyšší fotbalovou ligou v Itálii. Tato liga je známá svou kvalitou a prestiží a patří mezi nejlepší fotbalové soutěže na světě. V tomto článku se podíváme na poslední výsledky a tabulku Serie A.

V prvním zápase 6. kola Serie A se střetli týmy Cagliari a AC Milán. Cagliari šel do vedení ve 29. minutě díky gólu Luvumba, ale AC Milán dokázal otočit skóre ještě před poločasem. Okafor a Tomori se trefili zblízka a poslali svůj tým do vedení. V 60. minutě přidal pojistku Loftus-Cheek a AC Milán zvítězil 3:1. Tento výsledek znamenal páté vítězství AC Milán ve šesti zápasech této sezony Serie A. Cagliari se s dvěma body propadlo na poslední místo tabulky.

Dalším zápasem bylo utkání mezi týmy Hellas Verona a Bergamo. Bergamo zvítězilo 1:0 díky gólu Koopmeinerse v 13. minutě. Atalanta tak naplno boduje po dvou porážkách za sebou a momentálně se nachází na čtvrté pozici v tabulce.

Zbývající zápasy 6. kola Serie A jsou naplánovány na pozdější čas. Inter Milán se utká se Sassuolem, Lazio Řím se střetne s FC Turínem a Neapol se utká s Udinese.

Aktuální tabulka Serie A ukazuje, že Inter Milán se svými pěti vítězstvími v pěti zápasech vede soutěž s plným počtem bodů. AC Milán je na druhém místě se stejným počtem bodů, ale horším skóre. Na třetím místě se nachází Juventus Turín se 13 body a na čtvrté pozici je Bergamo s 12 body.

La Liga je nejvyšší fotbalovou ligou ve Španělsku. V sedmém kole této soutěže se hrály zajímavé zápasy.

Real Madrid porazil doma Las Palmas 2:0. Real Madrid měl od začátku zápasu tlak a velké šance, ale dlouho nedokázal překonat brankáře Vallese. Až v nastaveném čase první půle se prosadil Brahim Díaz a otevřel skóre. Krátce po změně stran přidal druhý gól Joselu a Real Madrid si tak připsal další vítězství. Tento výsledek napravil nedělní porážku 1:3 s Atléticem Madrid a Real Madrid vyhrál sedmý z osmi soutěžních zápasů v tomto ročníku.

Dalším zápasem bylo utkání mezi týmy Villarreal a Girona. Villarreal šel do vedení díky proměněné penaltě Pareja, ale hráči Girony dokázali otočit výsledek. Dovbyk vyrovnal v 56. minutě a García rozhodl o vítězství Girony v 61. minutě. Tento výsledek potvrdil skvělou formu Girony, která je momentálně první v tabulce La Ligy.

Další zápasy 7. kola La Ligy jsou naplánovány na pozdější čas. Cádiz se utká s