Americký novinář tvrdí, že Macháč a Siniaková jsou spolu, a doložil to fotkami.

Americký novinář tvrdí, že Macháč a Siniaková jsou spolu, a doložil to fotkami.

Už po vítězném finále olympijských her v mixu se zahraniční novináři českého páru ptali, jestli se pod pěti kruhy náhodou nedali znovu dohromady.

„To je naše soukromá věc,“ odvětila stručně Siniaková. Macháč pak už jen před českými novináři přišel s originální historkou.

„My jsme takoví profíci, že jsme se rozešli právě proto, abychom se mohli plně soustředit na tuhle medaili, to se nám povedlo a uvidíme, co bude potom,“ dodal s úsměvem čerstvý olympijský šampion.

Nyní jsou oba čeští tenisté na turnaji v americkém Cincinnati a neunikli zde očím ani objektivu novináře Bena Rothenberga.

„Paparazzi aktualizace na téma vašeho oblíbeného romantického filmu: Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč, čeští zlatí medailisté, jsou tady v Cincinnati pořád spolu a sdílejí auto. Řídí ona,“ napsal na sociální síť X bývalý reportér New York Times.

Jak je to ale doopravdy, na to si fanoušci českých tenistů musí počkat.

Do prestižního turnaje v Ohiu vstoupí oba reprezentanti ve středu. Soupeřem Tomáše Macháče v úvodním kole bude Australan Max Purcell, Kateřinu Siniakovou vyzve Ruska Anna Kalinská.

Český tenisový pár Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč nedávno získal zlatou medaili na olympijských hrách v mixu. Po úspěchu se objevily spekulace o jejich vztahu, ale oba tenisté zůstali záhadní. Nyní se nacházejí na turnaji v Cincinnati a americký novinář Ben Rothenberg tvrdí, že jsou stále spolu.

Rothenberg sdílel fotografie Siniakové a Macháče, jak spolu sdílejí auto v Cincinnati, což vyvolalo další diskuse o jejich vztahu. Nicméně samotní tenisté se k tématu nevyjádřili a zůstává nejasné, zda jsou skutečně zase spolu.

Fanoušci českého tenisu se tak budou muset dozvědět pravdu až v průběhu turnaje v Ohiu, kde oba tenisté nastoupí ve středu. Tomáš Macháč se utká s Australanem Maxem Purcellem, zatímco Kateřina Siniaková se postaví proti Rusce Anně Kalinské.

Zatím tedy zůstává otázkou, zda jsou Siniaková a Macháč skutečně opět pár, nebo zda se jedná pouze o spekulace médií. Sledujte jejich výkony na turnaji v Cincinnati a uvidíme, co přinese jejich budoucnost.