Anglická fotbalová hvězda se vyhnula smrti jen o vlásek, když luxusní auto těsně minulo sloup.

Anglická fotbalová hvězda se vyhnula smrti jen o vlásek, když luxusní auto těsně minulo sloup.

V nedávné době došlo v Británii k nebezpečné nehodě, kdy asi půl tuny vedení vysokého napětí trefilo auto jedoucím před fotbalistovým Range Roverem. Nehoda se stala poblíž města Knutsford v hrabství Cheshire. Naštěstí se nikomu nic nestalo a oba řidiči vyvázli bez zranění.

Představitelem Anglie Alexander-Arnoldem, který byl svědkem nehody, prudce zabrzdil a prokličkoval kolem havarovaného vozu. Očitý svědek uvedl, že hvězda Liverpoolu vystoupila z auta a mluvila s druhým řidičem. Je to opravdu zázrak, že se nikomu nic nestalo, protože vítr byl velmi silný. Sloup se náhle zhroutil a mohl snadno někoho zabít. Fotografie ukazují Alexandra-Arnolda u jeho auta vedle sloupu, který leží na silnici a visí z něj dráty. Přední část jeho Range Roveru byla poškozena, zatímco BMW, které se také zúčastnilo nehody, přišlo o světlomet a najelo do živého plotu.

Tato nehoda je jen jednou z mnoha, které způsobila bouře Babet v Británii. Bouře zanechala za sebou tři oběti. Na východě Skotska zemřela 57letá žena, kterou smetla voda a její tělo bylo později nalezeno v řece. Další obětí byl řidič ve Skotsku, na jehož auto spadl strom. Stále probíhá intenzivní pátrání po třetí oběti.

Policie byla přivolána na místo nehody a vypnula proud v inkriminovaném vedení. Tato nehoda je připomínkou nebezpečí, které mohou přinést extrémní povětrnostní podmínky. Je důležité být opatrný a dodržovat bezpečnostní pravidla, zejména při řízení v nepříznivých podmínkách.