Anglický rozhodčí způsobil pochybnosti ohledně plzeňské penalty, tvrdí trenér Záhřebu

Anglický rozhodčí způsobil pochybnosti ohledně plzeňské penalty, tvrdí trenér Záhřebu

Bosenský kouč neuvažuje o rezignaci, přestože jeho svěřenci prohráli čtvrtý z posledních pěti soutěžních zápasů a v Konferenční lize nebodovali podruhé za sebou. Tým Dinama Záhřeb se potýká s krizí a trenér Zoran Mamić se snaží najít řešení.

V nedávném zápase proti Plzni, který skončil porážkou 0:1, se Dinamu nedařilo prosadit. Hráči měli několik šancí, ale nedokázali je využít. Trenér Mamić uznal, že jeho tým trpí nedostatkem sebevědomí a pod tlakem nezvládá situace. Nicméně věří, že hráči stojí za ním a jsou dobrou partou.

Mamić odmítl spekulace o své budoucnosti a rezignaci. Tvrdí, že má dostatek energie a chce pokračovat v boji. O své budoucnosti nechce rozhodovat sám, ale ponechá to na vedení klubu.

Dinamo Záhřeb se momentálně nachází na posledním místě tabulky Konferenční ligy s pouhými třemi body. Tým se musí zlepšit, aby se vyhnul dalším neúspěchům. V dalším kole se Dinamo utká s Plzní, která suverénně vede tabulku skupiny C.

Trenér Mamić doufá, že se jeho týmu podaří najít ztracenou formu a vrátit se na vítěznou vlnu. Je přesvědčen, že s podporou hráčů a klubu dokáže překonat současnou krizi a dosáhnout lepších výsledků.