AS Řím zakončil před cestou do Prahy svůj zápas s drtivým finále. V nastaveném čase otočil duel dvěma góly.

AS Řím zakončil před cestou do Prahy svůj zápas s drtivým finále. V nastaveném čase otočil duel dvěma góly.

Monza zaznamenala historické vítězství nad Hellas Verona ve 11. kole italské fotbalové ligy Serie A. Zápas skončil výsledkem 3:1 ve prospěch hostů. Monza se tak posunula na deváté místo v tabulce, zatímco Hellas Verona se propadá blízko sestupových příček.

Zápas začal dobře pro domácí tým, který získal penaltu již v 5. minutě. Lukaku, který byl exekutorem pokutového kopu, však selhal a neproměnil ji. Byla to jeho první neúspěšná penalta v italské lize po 14 úspěšných pokusech.

Ve druhém poločase se hosté rozjeli a skóre otočili ve svůj prospěch. Dva góly vstřelil útočník Colombo a třetí přidal Caldirola. Domácí tým měl sice šanci na vyrovnání, ale Duda trefil břevno. V závěru zápasu se podařilo Hellas Verona snížit, ale prohra je pro ně již čtvrtá v řadě.

Další zápasy 11. kola Serie A skončily výhrou Interu Milán nad Lecce 2:1 a Cagliari porazilo FC Janov 2:1. Inter Milán se tak udržuje na prvním místě tabulky s devíti výhrami a jednou prohrou.

V tabulce Serie A je na druhém místě Juventus Turín, následovaný AC Milánem a Neapolí. Naopak Salernitana se nachází na posledním místě s nulovým počtem výher.

Italská fotbalová liga nabízí stále napínavé zápasy a překvapení. Fanoušci se mohou těšit na další kolo, ve kterém se utkají nejlepší týmy Serie A.