Basketbalový soupeř překvapeně hodnotil výkon Sparťanů: Byli skvělí na hřišti

Basketbalový soupeř překvapeně hodnotil výkon Sparťanů: Byli skvělí na hřišti

Pražský tým Letná nedávno hostil Aris Limassol ve svém vyprodaném stadionu. Zápas skončil vítězstvím Pražanů 3:2. Hosté se ujali vedení díky penaltě, kterou proměnil Alexandr Kokorin. Nicméně kapitán domácího týmu Ladislav Krejčí dokázal otočit skóre dvěma brankami v 20. a 25. minutě. Vítězství Pražanů potvrdil stoper Martin Vítek a v závěru snížil střídající Shavy Babicka.

Trenér Arisu, Michail Špilevskij, byl s výkonem svého týmu spokojen, i když byl zklamán z výsledku. Uznal, že jeho tým hrál proti silnému soupeři, který má větší fyzickou převahu. Inkasovali všechny branky ze standardních situací, což považoval za jejich největší slabinu.

Špilevskij se mohl pochlubit úspěchem svého týmu v minulé sezoně, kdy Aris poprvé v historii ovládl kyperskou ligu. Navíc se letos poprvé kvalifikoval do hlavní fáze evropských pohárů. Přitom před pouhými dvěma lety se teprve dostal do nejvyšší kyperské soutěže.

Trenér byl nadšený z výkonu svého týmu proti tak silnému soupeři. I když prohrávali 1:3, stále se snažili napadat a hrát aktivně. Špilevskij vyjádřil obdiv k hráčům za jejich odhodlání a statečnost. Je hrdý, že je trenérem tohoto týmu a věří, že jsou na správné cestě.

I přes prohru je trenér optimistický a nevěří, že by je tato porážka položila. Věří, že jeho tým se bude dále zlepšovat a dosáhne dalších úspěchů.

Celkově lze říci, že zápas mezi Letnou a Arisem byl vyrovnaný a diváci se mohli těšit na atraktivní fotbal. I přes porážku měl Aris pozitivní pocity z výkonu svého týmu a trenér věří v jeho budoucí úspěchy.