Borhyová se objevila v pořadu „Lambo“ a následně slavila vítězství.

Borhyová se objevila v pořadu „Lambo“ a následně slavila vítězství.

Borhyová letos v lednu moderovala dražbu přilby závodníka a manažera týmu Jiřího Mičánka mladšího, která brněnskému Klokánku vynesla 2 615 000 korun.

Televizní hvězda od té doby pečlivě sleduje výsledky brněnského týmu a neváhala ani chvíli, když od Mičánka dostala pozvání na závody na Masarykově okruhu.

V boxech si Borhyová nejprve prohlédla závodní speciály Lamborghini, s nimiž pak piloti Mičánek Motorsport powered by Buggyra vyhráli ve své třídě všechna tři vypsaná klání – oba sprinty i hodinový vytrvalostní závod.

Navíc mohla v cíli spolu s Jakubem Knollem a Josefem Zárubou oslavit mistrovský titul, který si posádka zajistila druhým místem v hodinovém závodě.

„Děkuji Jiřímu Mičánkovi za krásný zážitek být alespoň na chvíli součástí super závodního týmu,“ napsala poté moderátorka na sociálních sítích.

Televizní hvězda mezi rychlými koly. Borhyová nakoukla do „Lamba“, pak slavila titul

Moderátorka Borhyová se letos v lednu stala součástí akce, která vynesla brněnskému týmu Jiřího Mičánka mladšího 2 615 000 korun. Od té doby pečlivě sleduje výsledky týmu a nedávno dostala pozvání na závody na Masarykově okruhu.

V boxech si Borhyová prohlédla závodní speciály Lamborghini, s nimiž piloti Mičánek Motorsport powered by Buggyra vyhráli ve své třídě všechna tři vypsaná klání – oba sprinty i hodinový vytrvalostní závod. Navíc mohla spolu s Jakubem Knollem a Josefem Zárubou oslavit mistrovský titul, který si posádka zajistila druhým místem v hodinovém závodě.

Borhyová se na sociálních sítích nezapomněla podělit o své dojmy: „Děkuji Jiřímu Mičánkovi za krásný zážitek být alespoň na chvíli součástí super závodního týmu.“

Takovéto setkání mezi televizními osobnostmi a světem motorsportu přináší zajímavé pohledy a zážitky pro obě strany. Borhyová se tak mohla na vlastní oči přesvědčit o tvrdé práci a vášni, kterou tito závodníci do svého sportu vkládají.