Boston Bruins prohráli s Tampou Bay, přestože Pastrňák i Zacha předvedli skvělý výkon

Boston Bruins prohráli s Tampou Bay, přestože Pastrňák i Zacha předvedli skvělý výkon

Včerejší zápas mezi týmy Boston Bruins a Tampa Bay Lightning byl napínavý až do posledních sekund. Bruins se sice ubránili dvouminutové přesilovce šesti proti čtyřem, ale tlak Tampy neustával a Steven Stamkos v prodloužení rozhodl o výhře domácího týmu. Brandon Hagel pak ještě zvýšil skóre na konečných 5:4 pro Tampu.

Do statistik zápasu se zapsali také čeští hokejisté. David Pastrňák se v 10. minutě objevil sám před brankářem a namísto zakončení vyzval ke skórování Pavla Zachu, který srovnal na 1:1. Ve 47. minutě pak Pastrňák sám skóroval a poslal Boston do vedení 3:2. Kanonýr Bruins tak odstartoval bláznivou dvouminutovku, když chvíli po jeho trefě srovnal Austin Watson. V 57. minutě priblížil Bruins k výhře James van Riemsdyk, ale Tampa se dokázala vrátit a vyhrát potřetí za sebou.

Další zápasy NHL se odehrály mezi týmy Dallas Stars a NY Rangers, kde Dallas prohrával 0:2, ale ve třetí třetině zápas zlomil pěti góly v řadě a došel si pro jednoznačné vítězství 6:3. Výhru Stars řídil centr první formace Roope Hintz, který zaznamenal tři body za gól a dvě asistence. Brankou a nahrávkou se na vítězství podíleli také Joe Pavelski, Mason Marchment a Tyler Seguin.

V dalších zápasech NHL zvítězily týmy Florida Panthers nad Edmonton Oilers 5:3, Nashville Predators nad Colorado Avalanche 4:3 a Los Angeles Kings nad Arizona Coyotes 4:1. Zápasy mezi týmy Seattle Kraken a Calgary Flames a Vancouver Canucks a San Jose Sharks se ještě hrají.

Hokejová NHL nabízí každý večer napínavé zápasy a fanoušci se mohou těšit na další sportovní akce.