Boston zkoumá možnost výměny Pastrňáka kvůli jeho slabým výkonům

Boston zkoumá možnost výměny Pastrňáka kvůli jeho slabým výkonům

Titulek: Jak bude Boston řešit díru po odchodu Krejčího?

V polovině srpna skončila jedna éra v týmu Boston Bruins, když po Bergeronovi oznámil konec kariéry v NHL také David Krejčí. Krejčí byl považován za jednoho z nejvýznamnějších hráčů Bruins v tomto století. Jeho odchod zanechal velkou díru v sestavě týmu.

I přes to, že generální manažer klubu Don Sweeney podepsal několik hokejistů, kteří mohou hrát na pozici centra, žádný z nich nemá absolutní důvěru. Kandidáty na post prvního centra jsou Charlie Coyle a Pavel Zacha, ale ani jeden z nich není ideálním náhradníkem za Krejčího.

Jedna možnost, která se objevila, je příchod Eliase Lindholma z týmu Calgary Flames. Lindholm je prvním centrem Flames a jeho smlouva končí po příští sezoně. I když poslední ročník nebyl pro Lindholma úspěšný, v předminulé sezoně nasázel 42 gólů a sbíral body na zápas. Je také platným hráčem i ve směru dozadu.

Spekulace o možném příchodu Lindholma do Bostonu jsou časté, ale otázkou je, zda má manažer Sweeney dostatečnou nabídku pro Calgary. Bruins mají omezené možnosti, protože nemají vlastní volbu v prvním kole draftu 2024 a také mají slabou sbírku mladých talentů a vysoký platový strop.

Zatímco naděje na příchod Lindholma do Bostonu není vysoká, Pastrňákovi tak musí stačit Zacha nebo Coyle. Boston Bruins budou muset najít vhodné řešení pro díru po odchodu Krejčího, aby mohli pokračovat ve svých úspěších.