Bouzková odstoupila z turnaje v Mexiku kvůli nemoci

Bouzková odstoupila z turnaje v Mexiku kvůli nemoci

Šestadvacetileté Bouzkové se přitom v Mexiku tradičně dařilo, při čtyřech startech na tamních akcích různé kategorie byla vždy v semifinále. V tomto týdnu ve dvou dosavadních zápasech neztratila ani set.

Tenisový turnaj žen v Guadalajaře (tvrdý povrch, dotace 922.573 dolarů):

Dvouhra – čtvrtfinále: Garciaová (4-Fr.) – Bouzková (6-ČR) bez boje, Gadecká (Austr.) – Trevisanová (It.) 6:2, 3:6, 6:1.

Nadějná česká tenistka Marie Bouzková bohužel musela v Mexiku odstoupit z turnaje kvůli nemoci. Bouzková, které je pouhých šestadvacet let, se v Mexiku v minulosti vždy dařilo – při čtyřech startech na tamních akcích různých kategorií se vždy probojovala alespoň do semifinále. V tomto týdnu navíc ve dvou dosavadních zápasech neztratila ani set.

Bouzková měla v plánu účastnit se tenisového turnaje žen v Guadalajaře, který se hraje na tvrdém povrchu a má dotaci 922 573 dolarů. V čtvrtfinále měla čelit španělské hráčce Caroline Garciaové, která byla nasazená jako čtvrtá. Bohužel však Bouzková musela zápas vzdát bez boje kvůli nemoci.

V druhém čtvrtfinálovém zápase se pak střetly Gadecká z Austrálie a Trevisanová z Itálie, přičemž Gadecká nakonec zvítězila s výsledkem 6:2, 3:6, 6:1.

I přes Bouzkového nedostatek na turnaji v Guadalajaře, doufáme, že se brzy uzdraví a vrátí se na dvorce ve své plné síle. Fans jí přejí brzké uzdravení a mnoho úspěchů v budoucích turnajích.