Bouzková získává další titul ve čtyřhře po týdnu.

Bouzková získává další titul ve čtyřhře po týdnu.

Česká tenistka Lucie Šafářová a její americká spoluhráčka Bethanie Mattek-Sands vyhrály finále ženské čtyřhry na tenisovém turnaji v Soulu. Za pouhých hodinu a deset minut porazily thajský pár Luksika Kumkhumová a Peangtarn Plipuečová se skóre 6:2, 6:1. Tímto vítězstvím potvrdily svou roli druhého nasazeného páru a získaly titul.

Pro Lucii Šafářovou to byl druhý titul za posledních pár týdnů, před tímto turnajem triumfovala spolu se Španělkou Sarou Sorribesovou na turnaji v Pekingu. Celkově na okruhu WTA si Šafářová připsala již pátý titul ve čtyřhře. Její spoluhráčka Bethanie Mattek-Sands si naopak připsala 28. trofej, z toho 14 vybojovala s českými hráčkami.

Turnaj žen v Soulu se konal na tvrdém povrchu a měl dotaci ve výši 259 303 dolarů. Finálový zápas byl jednoznačnou záležitostí česko-amerického páru, který dominoval na kurtu a soupeřkám nedal šanci. Kumkhumová a Plipuečová ztratily jediný set a musely se spokojit s druhým místem.

Lucie Šafářová a Bethanie Mattek-Sands se tak mohou radovat z dalšího úspěchu na profesionálním tenisovém okruhu. Jejich výkony jsou důkazem jejich kvalit a schopností, které je řadí mezi nejlepší hráčky ve čtyřhře. Doufejme, že se jim bude dařit i nadále a že budou pokračovat ve svých úspěšných výsledcích.