Boxer Mayweather se připravuje na comeback ve věku 47 let, když se utká s vnukem mafiánského bosse

Boxer Mayweather se připravuje na comeback ve věku 47 let, když se utká s vnukem mafiánského bosse

„Pořád mi jde o boj. Budu bojovníkem až do své smrti,“ prohlásil Mayweather, někdejší nejlépe vydělávající sportovec světa na tiskové konferenci k chystané exhibici. „Na 47 let je ve slušné formě,“ uznal Gotti, vnuk mafiánského bosse Johna Gottiho, který v roce 2002 zemřel ve vězení.

Mayweather během profesionální kariéry vyhrál všech 50 duelů a získal světové tituly v pěti různých váhových kategoriích. Poslední titulový zápas absolvoval v roce 2015 proti Andre Bertovi, k oficiálnímu duelu naposledy nastoupil v roce 2017, kdy boxoval proti hvězdě smíšených bojových umění Conoru McGregorovi.

Od té doby se do ringu občas vracel jen v exhibicích. Před třemi lety se utkal s youtuberem Loganem Paulem.

Mohlo by vás zajímat – české basketbalistky poznávají Mexiko:

Legendární boxer Floyd Mayweather se chystá na svůj návrat do ringu ve věku 47 let. Tentokrát se utká s Gotti, vnukem mafiánského bosse Johna Gottiho, v exhibičním zápase. Mayweather na tiskové konferenci prohlásil, že mu stále jde o boj a bude bojovat až do své smrti.

Mayweather je bývalý nejlépe placený sportovec světa a během své profesionální kariéry vyhrál všech 50 zápasů. Získal světové tituly v pěti různých váhových kategoriích a poslední oficiální zápas absolvoval v roce 2017 proti Conoru McGregorovi.

Od té doby se Mayweather občas vracel do ringu v exhibičních zápasech. Před třemi lety se utkal s youtuberem Loganem Paulem. Jeho návrat do ringu ve věku 47 let je velkou událostí pro fanoušky boxu po celém světě.

Boxerský svět tak může brzy očekávat další vzrušující exhibiční zápas, kde se Mayweather postaví proti Gottiho vnukovi. Tato událost jistě přiláká pozornost fanoušků a bude sledována s napětím.