Brankář Vaněček zachránil vítězství v NHL. I přes úsilí tří Čechů pokračuje San José ve svém neúspěchu.

Brankář Vaněček zachránil vítězství v NHL. I přes úsilí tří Čechů pokračuje San José ve svém neúspěchu.

Hokejový zápas mezi týmy New Jersey Devils a Minnesota Wild skončil výsledkem 4:3 pro Devils. Hrdinou zápasu se stal Jesper Bratt, který zaznamenal dva góly a jednu asistenci. První gól zápasu vstřelil Bratt již ve sedmé minutě zápasu. Minnesota se však dokázala vrátit do hry a vyrovnala díky gólu Pata Maroona. Ryan Hartman pak využil přesilovou hru a poslal Minnesota do vedení. New Jersey však dokázalo otočit skóre a díky trefám Tylera Toffoliho, Erika Hauly a opět Bratta si zajistilo vítězství. Gólem Jakea Middletona se Minnesota ještě jednou dostala na dostřel, ale víc už nedokázala. Brankář Mackenzie Blackwood odolával tlaku Minnesoty a vychytal si tak svou čtvrtou výhru v pátém startu sezony.

Další zápas mezi týmy San Jose Sharks a Washington Capitals skončil výsledkem 4:1 pro Capitals. San Jose se dostalo do vedení díky gólu Lukea Kunina, ale Washington dokázal otočit skóre a získat vítězství. Góly za Capitals vstřelili Dylan Strome, Tom Wilson a Jevgenij Kuzněcov. Brankář Mackenzie Blackwood si příležitostné střídání v brance San Jose příliš nevedl a přestože kryl 39 střel, nedokázal zabránit porážce svého týmu.

V posledním zápase mezi týmy Edmonton Oilers a Calgary Flames se týmto vítězstvím 4:2 radovalo Edmonton. Nejlepším hráčem zápasu byl vyhlášen Zach Hyman, který si přihrál gól a asistenci. Hyman otevřel skóre zápasu již ve desáté minutě. Calgary se však dokázalo vrátit do hry a snížilo na 2:1 a 3:2 díky gólům v přesilových hrách. Edmonton však dokázalo udržet své vedení a díky gólu Vincenta Desharnaise si zajistilo vítězství. Brankář Daniel Vladař, který nastoupil za Calgary, odolával tlaku soupeře, ale nedokázal zabránit porážce svého týmu.

Celkově by