„Brazilská tenistka se po hrůzném zážitku zotavuje a vylezla ze sprchy s viditelnými zraněními.“

„Brazilská tenistka se po hrůzném zážitku zotavuje a vylezla ze sprchy s viditelnými zraněními.“

Tenistka Haddadová Maiaová utrpěla vážné zranění rukou ve sprše v hotelu, kde byla ubytována během Světové osmnáctky na sociálních sítích. Sedmadvacetiletá tenistka sdílela svou zkušenost na Instagramu, kde popsala, jak se jí při vycházení ze sprchy rozlétla skleněná výplň dveří a způsobila jí hluboké řezné rány na rukou.

Haddadová Maiaová byla nucena vyhledat lékařskou pomoc v nemocnici, kde jí rány ošetřili. Naštěstí se její zranění nejeví jako příliš vážné a očekává se, že se brzy zahojí. Tenistka dodala, že i přes tuto nepříjemnost je v pořádku a že by to mohlo být mnohem horší.

Tento incident má vliv i na její účast na turnaji. Haddadová Maiaová měla nastoupit v prvním kole proti Američance Danielle Collinsové, ale kvůli zranění ji nahradila další Američanka Sachia Vickeryová. Turnaj, na kterém se hraje o celkovou dotaci 2,5 milionu dolarů, probíhá v Mexiku.

Tento příběh je připomínkou toho, že i profesionální sportovci jsou náchylní k různým úrazům a nehodám. Je důležité, aby se všechny ubytovací zařízení, včetně hotelů, zaměřovala na bezpečnost svých hostů a minimalizovala riziko úrazů.