Britský vítěz, vyčerpaný, nedokázal zadržet zvracení a nestihl to na toaletu

Britský vítěz, vyčerpaný, nedokázal zadržet zvracení a nestihl to na toaletu

Australský tenista Alexei Popyrin prožil dramatický zápas ve třetím kole Australian Open proti Jihoafričanovi Lloydovi Harrisovi. Popyrin nakonec zvítězil 6:7, 1:6, 6:4, 6:2, 6:3 a postoupil do osmifinále.

Zápas byl plný emocí a obratů. Popyrin začal zápas dobře, ale ve druhém a třetím setu se zdálo, že jeho soupeř má navrch. Popyrin však neztratil víru a začal hrát agresivněji. To se mu vyplatilo a dokázal otočit průběh zápasu ve svůj prospěch.

Po vítězném mečbolu byl Popyrin velmi emocionální. S radostí se vrhl na zem a slavil své vítězství. Poté se rychle vzpamatoval a šel se podat soupeři ruku. „Cítil jsem se špatně. Řekl jsem si, že mu musím podat ruku, ale pak jsem musel rychle k odpadkovému koši,“ řekl Popyrin.

Popyrin také zmínil, že horké počasí v Melbourne a tlak na grandslamovém turnaji ho ovlivnily. Přesto se mu podařilo udržet koncentraci a vyhrát zápas. „Cítil jsem, že mám sevřenou hru. Rozšířilo se to do zad a měl jsem pocit, že se nedokážu udržet vzpřímeně. Myslím, že to dělá ten stres,“ řekl Popyrin.

Popyrin je teprve dvacet dva let a jeho vítězství ve třetím kole Australian Open je pro něj velkým úspěchem. Doufá, že se mu podaří pokračovat ve své úspěšné cestě a dostat se co nejdále v turnaji.

Australian Open je jedním z nejprestižnějších tenisových turnajů na světě a každý hráč sní o tom, stát se vítězem. Popyrin má před sebou ještě těžké soupeře, ale věří, že dokáže překonat všechny překážky a dosáhnout svého cíle.