„Čekání trvalo 30 let, Vémola soupeře knokautoval za pouhých sedm sekund.“

„Čekání trvalo 30 let, Vémola soupeře knokautoval za pouhých sedm sekund.“

Český boxer Vémola slaví svou první výhru k.o. v kariéře po 30 letech čekání. Vémola se vyjádřil, že poprvé nastoupil proti soupeři, který ho respektoval, a byl rád, že to vyšlo. Byl překvapen, že se mu podařilo ho tak rychle trefit. Po zápase vyzval k dalšímu souboji Patrika Kincla, který ho v květnu porazil a srovnal s ním osobní bilanci na 1:1.

Naopak Langer byl po rychlé porážce smutný a zaskočený. Přiznal, že si to představoval trochu jinak, ale chlap musí umět přijmout i to, když se něco neděje podle plánu.

Ve druhém hlavním zápase večera prohrál Jakub Dohnal s domácí legendou Ivanem Buchingerem. Sedmatřicetiletý Slovák ukončil souboj v lehké váze s o šest let mladším soupeřem v závěru druhého kola. Dohnal si tak připsal čtvrtou porážku v 15. zápase mezi profesionály. Zkušenější Buchinger vyhrál 41. duel z 49.

Dohnal ocenil výkon Buchingera a poděkoval všem, kteří mu pomohli získat tento zápas. Zároveň vyzval Buchingera, aby nešel do důchodu, protože je fakt dobrý. Buchinger se po výhře vyjádřil, že přišel, vyhrál a jde domů. Očekával těžký zápas a je rád, že získal bonus za zápas večera. Buchinger je bývalým dvojnásobným šampionem Oktagonu.