Celebrity přebíjejí US Open: Justin Bieber v neobvyklých brýlích a Seal políbil fanouška

Celebrity přebíjejí US Open: Justin Bieber v neobvyklých brýlích a Seal políbil fanouška

Tenisový turnaj US Open je jedním z nejprestižnějších a nejočekávanějších sportovních událostí roku. Každý rok přitahuje tisíce fanoušků z celého světa, včetně mnoha slavných osobností z různých oblastí. Letošní ročník nebyl výjimkou a na tribunách se objevilo mnoho známých tváří.

Mezi celebritami, které si nenechaly ujít tenisovou show na US Open, byli herci, hudebníci, sportovci, politici a další. Jednou z nejvýraznějších osobností byl bývalý americký prezident Barack Obama. Společně s manželkou Michelle si užívali tenisového dění a podporovali své oblíbené hráče.

Dalšími známými tvářemi byli například herečka Priyanka Chopra Jonas a její manžel, zpěvák Nick Jonas. Oba se ukázali na tribunách a sledovali zápasy s velkým zájmem. Také herečka Lupita Nyong’o se připojila k fanouškům tenisu na US Open a užívala si atmosféru turnaje.

Mezi sportovními celebritami se objevil například bývalý tenista John McEnroe, který je známý svými temperamentními výbuchy na kurtu. Tentokrát se však McEnroe přišel podívat jako divák a podporovat současné tenisové hvězdy.

Nejen herci a sportovci, ale také hudebníci se nechali nalákat na US Open. Zpěvačka Lizzo se objevila na tribunách a nejenže sledovala zápasy, ale také si užívala hudbu a tanec. Rapper Drake, který je známý svou láskou k tenisu, nemohl chybět ani letos. Sledoval zápasy a podporoval své oblíbené hráče.

US Open je také oblíbenou akcí pro mnoho modelů a módních ikon. Letos se na tribunách objevila například modelka Naomi Campbell, která vždy přitahuje pozornost svým stylovým oblečením. Dalšími módními ikonami byly například Kendall Jenner a Gigi Hadid, které se nejen podívaly na tenisové zápasy, ale také ukázaly svůj vlastní módní styl.

US Open je nejen o tenisu, ale také o společenském setkávání a sdílení vášně pro tento sport. Přítomnost světových celebrit na tribunách dodává turnaji ještě větší lesk a přitahuje pozornost médií. Je to jedinečná příležitost pro fanoušky, aby se setkali s jejich idolů a proslulými tvářemi.

Celkově lze říci, že letošní US Open bylo plné slavných osobností, které si přišly užít tenisovou show. Jejich přítomnost na tribunách dodala turnaji ještě větší prestiž a zvýšila jeho atraktivitu pro fanoušky i média.