Česká hokejová dvacítka utrpěla porážku 2:6 od Slovenska

Česká hokejová dvacítka utrpěla porážku 2:6 od Slovenska

Český a slovenský tým se utkali na Mistrovství světa hokejistů do 20 let ve švédském Göteborgu. Utkání začalo dobře pro český tým, který rychlým protiútokem překonal slovenského brankáře a získal vedení. Slovensko se snažilo odpovědět, ale český brankář Hrabal se vynikal a ubránil všechny pokusy soupeře. V první třetině měl ještě možnost na vyrovnání slovenský hráč Dvorský, ale nedokázal překonat Hrabala.

Ve druhé třetině se slovenský tým dostal do vedení díky gólu Petrovského, který využil přesilovou hru. Český tým se snažil odpovědět, ale jejich snahy byly neúspěšné. Naopak Slovensko se prosadilo ještě jednou a zvýšilo své vedení na 3:1.

Ve třetí třetině se Slovensko prosadilo ještě čtyřikrát a definitivně si zajistilo vítězství. Český tým se snažil snížit, ale jejich snahy byly marné. Utkání skončilo vítězstvím Slovenska 6:2.

Oba týmy předvedly dobrý výkon, ale Slovensko bylo v koncovce efektivnější a dokázalo využít své šance. Český tým se musí zamyslet nad svou hrou a zlepšit se do dalších utkání.