Češka Muchová – Cristianová zahájila zápas jako uragán a dominuje v prvním setu.

Češka Muchová – Cristianová zahájila zápas jako uragán a dominuje v prvním setu.

Sledujte on-line přenos z osmifinále tenisového turnaje v čínském Ning-po mezi Karolínou Muchovou a Jaqueline Cristianovou z Rumunska.

Dnes se koná osmifinále tenisového turnaje v čínském Ning-po, kde se utkají česká tenistka Karolína Muchová a rumunská hráčka Jaqueline Cristianová. Muchová vstoupila do zápasu s obrovskou energií a dominuje v prvním setu jako uragán.

Karolína Muchová je jednou z nejlepších českých tenistek a momentálně se nachází na 20. místě žebříčku WTA. Svoji kariéru začala velmi slibně a postupně se vypracovala mezi světovou špičku. Na turnaji v Ning-po ukazuje svou sílu a bojovnost, kterou si fanoušci velmi cení.

Na druhé straně kurtu stojí Jaqueline Cristianová, mladá rumunská tenistka, která se snaží prosadit mezi elitou. I když je momentálně na nižším žebříčkovém postavení, ukazuje svůj potenciál a bojuje o každý míč.

Sledujte on-line přenos z tohoto zajímavého zápasu a podpořte svou oblíbenou tenistku. Osmifinále turnaje v Ning-po slibuje napínavé momenty a skvělý tenis. Buďte u toho a sledujte, jak se bude vyvíjet souboj mezi Karolínou Muchovou a Jaqueline Cristianovou.