Česká naděje předvedla skvělý výkon před olympijskými hrami. Můžete s ní také vyhrát.

Česká naděje předvedla skvělý výkon před olympijskými hrami. Můžete s ní také vyhrát.

Pětadvacetiletá Paloudová bude na olympijských hrách poprvé v životě. A jako první Češka v rychlostní kanoistice po dlouhých 16 letech. Naváže na Michalu Mrůzkovou a Janu Blahovou, které v Pekingu 2008 skončily osmé na deblkajaku na 500 metrů.

Pro Paloudovou, která s kanoistikou začínala na divoké vodě, je úspěchem už samotná účast na olympiádě. Vedle sportu je totiž vytížená náročným vysokoškolským studiem na pražské ČVUT. Nedávno se stala inženýrkou architektury a urbanismu a byla přijata na doktorské studium.

Paloudová je v období kolem letošní olympiády také tváří soutěže společnosti Procter & Gamble, která je dlouholetým partnerem Mezinárodního olympijského výboru.

Soutěž běží až do 15. září. Kdokoliv si v kterémkoliv obchodě v Česku koupí libovolné dva produkty značek této společnosti a zaregistruje se na webu soutěže, bude ve hře o jednu z cen.

V nabídce je 20 chytrých televizí Panasonic, 25 triček z olympijské kolekce a 30 dárkových balíčků s produkty Procter & Gamble.

Vše o soutěži se dozvíte zde.

Paloudové se daří také v osobním životě. Na jaře se zasnoubila se svým přítelem, kajakářem Josefem Dostálem. I on, čtyřnásobný olympijský medailista, vyrazí do Paříže až 5. srpna, neboť rychlostní kanoistika je na programu až v posledním týdnu her.

Dostál by měl v kilometrovém závodě kajakářů figurovat jako medailový adept, Paloudová na poloviční trati kajakářek jasné ambice nemá.

Oba budou bydlet mimo olympijskou vesnici, aby to měli blíž k závodišti na jezeře ve Vaires-sur-Marne nedaleko Paříže.

Petadvacetileta Paloudova bude na olympijskych hrach poprve v zivote. A jako prvni Cechka v rychlostni kanoistice po dlouhych 16 letech. Navahe na Michalu Mrzkovou a Janu Blahovou, ktere v Pekingu 2008 skoncily osme na deblkajaku na 500 metrech.

Pro Paloudovou, ktera s kanoistikou zacinala na divoke vode, je uspechem uz samotna ucast na olympiade. Vedle sportu je totiz vytizenou narocnym vysokoskolskym studiem na prazske CVUT. Nedavno se stala inzenyrkou architektury a urbanismu a byla prijata na doktorske studium.

Paloudova je v obdobi kolem letoni olympiady take tvari souteze spolecnosti Procter & Gamble, ktera je dlouholetym partnerem Mezinarodniho olympijskeho vyboru.

Soutez bezi az do 15. srpna. Kdokoliv si v kteremkoliv obchode v Cesku koupi libovolne dva produkty znacek teto spolecnosti a zaregistruje se na webu souteze, bude ve hre o jednu z cen.

V nabidce je 20 chytrych televizi Panasonic, 25 trick z olympijske kolekce a 30 darkovych balicku s produkty Procter & Gamble.

Vse o soutezi se dozvite zde.

Paloudove se dari take v osobnim zivote. Na jare se zasnoubila se svym pritelem, kajakarem Josefem Dostalem. I on, ctvrnasobny olympijsky medailista, vyrazi do Parize az 5. srpna, nebot rychlostni kanoistika je na programu az v poslednim tydnu her.

Dostal by mel v kilometrovem zavode kajaku figurovat jako medailovy adept, Paloudova na polovicni trati kajaku jasne ambice nema.

Oba budou bydlet mimo olympijskou vesnici, aby to meli bliz k zavodisti na jezere ve Vaires-sur-Marne nedaleko Parize.