Česká republika očekává utkání s Ronaldovým týmem a Tureckem na Euro. Na zjištění třetího soupeře bude muset počkat.

Česká republika očekává utkání s Ronaldovým týmem a Tureckem na Euro. Na zjištění třetího soupeře bude muset počkat.

Mistrovství Evropy ve fotbale se blíží a český tým se připravuje na své zápasy. První utkání českých reprezentantů se odehraje 18. června proti Portugalsku v Lipsku. Další dva zápasy, s vítězem play off a Tureckem, se uskuteční v Hamburku.

Na turnaj se letos kvalifikovalo 24 zemí, které byly rozděleny do šesti čtyřčlenných skupin losováním. Do vyřazovací fáze postoupí první dva týmy z každé skupiny a také nejlepší čtyři týmy ze třetích míst.

Mistrovství Evropy začne 14. června a vrcholit bude finálovým duelem, který se uskuteční o měsíc později v Berlíně. Fanoušci po celé Evropě se těší na tento prestižní turnaj, který přináší vzrušení a kvalitní fotbal.

Český tým se na turnaj připravuje bez trenéra, protože kouč Jaroslav Šilhavý se rozhodl, že po kvalifikaci nepokračuje. To však neznamená, že čeští hráči nebudou mít pevnou strategii a chtějí se ukázat v co nejlepším světle.

Mistrovství Evropy je jedním z největších fotbalových turnajů na světě a přináší spoustu emocí a napětí. Fanoušci se mohou těšit na kvalitní fotbal a zápasy plné vášně. Doufejme, že český tým bude úspěšný a předvede skvělé výkony na tomto turnaji.