Česká tenistka Muchová se utká ve čtvrtfinále s ruskou hráčkou Kalinskou, která je světovou dvanáctkou.

Česká tenistka Muchová se utká ve čtvrtfinále s ruskou hráčkou Kalinskou, která je světovou dvanáctkou.

Sledujte on-line přenos ze čtvrtfinále tenisového turnaje v čínském Ning-po mezi Karolínou Muchovou a Annou Kalinskou z Ruska.

Dnes se můžeme těšit na zajímavý tenisový zápas mezi českou tenistkou Karolínou Muchovou a ruskou soupeřkou Annou Kalinskou. Obě hráčky se utkají ve čtvrtfinále turnaje v Ning-po, který se koná v Číně.

Karolína Muchová je momentálně jednou z nejlepších českých tenistek a světová číslo 25. Na turnaji v Ning-po již prokázala své schopnosti a bojovný duch, a tak se můžeme těšit na napínavý zápas plný skvělého tenisu.

Její soupeřkou bude Anna Kalinská, která je světovou dvanáctkou a patří mezi špičkové hráčky na světové scéně. Kalinská bude určitě tvrdým oříškem pro Muchovou, ale česká tenistka má potenciál ji porazit a postoupit do další fáze turnaje.

Pokud chcete sledovat tento zajímavý zápas živě, můžete se připojit k online přenosu, který vám umožní sledovat každý míček a každý bod tohoto vzrušujícího souboje na kurtu.

Takže si dejte popcorn do mikrovlnky, připravte si oblíbený nápoj a připojte se k sledování tohoto tenisového klání mezi Karolínou Muchovou a Annou Kalinskou. Bude to jistě skvělý zážitek pro všechny tenisové fanoušky!