Češka Vondroušová porazila Danilovičovou a postoupila do čtvrtfinále po zaváhání.

Češka Vondroušová porazila Danilovičovou a postoupila do čtvrtfinále po zaváhání.

Sledujte on-line přenos z osmifinále tenisového French Open mezi Markétou Vondroušovou a Olgou Danilovičovou ze Srbska.

Markéta Vondroušová se včera utkala s Olgou Danilovičovou ve čtvrtfinále tenisového French Open a po zaváhání dokázala ovládnout set. Česká tenistka se tak dostala do boje o postup do dalšího kola turnaje.

Vondroušová, která je jednou z nejlepších českých tenistek, se snaží dosáhnout co nejlepšího výsledku na French Open. Její soupeřka, Olga Danilovičová ze Srbska, však nebyla lehkým protivníkem a dokázala Vondroušovou pořádně prověřit.

Osmifinále French Open bylo napínavé a diváci mohli sledovat skvělý tenis obou hráček. Vondroušová se však nakonec ukázala jako silnější a zaslouženě si zajistila místo ve čtvrtfinále.

Pokud jste nestihli sledovat přenos z osmifinále mezi Vondroušovou a Danilovičovou, nezoufejte. Na internetu můžete najít záznamy zápasu a podívat se na skvělé momenty z této tenisové bitvy.

Nyní se můžeme těšit na další zápasy Markéty Vondroušové na French Open a držet jí palce ve snaze postoupit co nejdál. Doufejme, že česká tenistka bude pokračovat ve svých úspěších a předvést skvělý tenis i v dalších kolech turnaje.