České tenistky Fruhvirtová, Bouzková a Siniaková oslavily výhry v Asii

České tenistky Fruhvirtová, Bouzková a Siniaková oslavily výhry v Asii

Česká tenistka Linda Fruhvirtová dokázala ve svém zápase na turnaji v Hongkongu porazit sedmou nasazenou Američanku Peyton Stearnsovou. Po ztrátě prvního setu se Fruhvirtová dokázala vzpamatovat a vyhrát další dva sety. Ve třetím setu sice dvakrát neudržela výhodu brejku, ale nakonec se jí podařilo zvítězit. V dalším kole se utká s vítězkou ruského derby mezi Alinou Kornějevovou a Valerií Savinychovou.

Další česká tenistka Kateřina Siniaková také zvítězila ve svém zápase na turnaji v Hongkongu. Porazila čínskou tenistku Wang Si-jü. Siniaková si také připsala první set, ale ve druhém setu musela otáčet skóre. Nakonec však zvítězila v tie-breaku a postoupila do dalšího kola. Její další soupeřkou bude Kamilla Rachimovová.

Na turnaji v Soulu se česká tenistka Marie Bouzková utkala s Američankou Kaylou Dayovou a dvakrát ji porazila. Bouzková potvrdila roli favoritky a vyhrála oba sety. V dalším kole se utká s německou tenistkou Evou Lysovou.

Na turnaji Masters v Šanghaji dohrál norský tenista Casper Ruud v osmifinále. Prohrál s maďarským tenistou Fábiánem Marozsánem. Ruud si tak zkomplikoval boj o účast na Turnaji mistrů. Na závěrečném podniku sezony by měl obhajovat loňské finále.

Na turnaji v Soulu dohrála také druhá nasazená hráčka Jelena Ostapenková. Prohrála s domácí hráčkou Back Ta-jon. Ostapenková tak neobhájí loňské finále.

Na turnaji v Šanghaji dohrál také italský tenista Janik Sinner. Prohrál s Američanem Benem Sheltonem. Sinner je momentálně na čtvrté pozici světového žebříčku.

Tímto jsme vám přinesli nejnovější informace ze světa tenisu.