Český tenista Macháč se utká s nasazenou jedničkou Hurkaczem v turnaji v Marseille.

Český tenista Macháč se utká s nasazenou jedničkou Hurkaczem v turnaji v Marseille.

Sledujte on-line přenos ze čtvrtfinále tenisového turnaje v Marseille mezi Tomášem Macháčem a Hubertem Hurkaczem z Polska

Dnes se můžeme těšit na zajímavé čtvrtfinálové utkání tenisového turnaje v Marseille mezi českým hráčem Tomášem Macháčem a polským tenistou Hubertem Hurkaczem. Tato soutěž je součástí ATP Tour, která je nejvyšší profesionální tenisovou soutěží pro muže.

Tomáš Macháč je český tenista, který se narodil 13. února 1995 v Brně. V současné době je na žebříčku ATP na 138. místě ve dvouhře. Macháč je známý svým agresivním a rychlým hrou na dvorci. V minulém kole turnaje v Marseille porazil Macháč francouzského hráče Benoita Pairea ve dvou setech. Tento výsledek mu zajistil postup do čtvrtfinále, kde se utká s Hubertem Hurkaczem.

Hubert Hurkacz je polský tenista, který se narodil 11. února 1997 ve Wroclawi. Je momentálně na 35. místě žebříčku ATP ve dvouhře. Hurkacz je známý svou silnou a precizní hrou z hlubokého dvorce. V minulém kole turnaje porazil Hurkacz francouzského tenistu Arthura Rindu ve třech setech. Tento výsledek mu zajistil také postup do čtvrtfinále, kde se utká s Tomášem Macháčem.

Oba hráči mají své silné stránky a jsou dobře připraveni na tento zápas. Bude to jejich první vzájemné utkání na profesionální úrovni, takže je těžké předpovědět, jak se zápas vyvine. Oba hráči mají potenciál postoupit do semifinále a bojovat o titul na tomto turnaji.

Pokud chcete sledovat on-line přenos tohoto čtvrtfinálového utkání mezi Tomášem Macháčem a Hubertem Hurkaczem, můžete se připojit na oficiální webovou stránku ATP Tour, kde budou k dispozici živé přenosy z turnaje v Marseille. Můžete také sledovat zápas prostřednictvím sportovních televizních stanic, které mají práva na přenos tenisových turnajů.

Tento zápas slibuje vzrušující tenisovou akci a fanoušci obou hráčů se mohou těšit na skvělý výkon na dvorci. Bude zajímavé sledovat, jak se oba tenisté poperou a kdo nakonec vyhraje toto čtvrtfinálové utkání.