Chování dcery miliardářů vůči Muchové básni: Příklad americké elegance a zdvořilosti

Chování dcery miliardářů vůči Muchové básni: Příklad americké elegance a zdvořilosti

„Už nebudu muset poslouchat vaše otázky na to, jak se cítím,“ smála se americká tenistka na tiskové konferenci. Právě si prožila velkou kariérní úlevu.

„Konečně se mi to povedlo a mohu o sobě říct, že jsem grandslamová semifinalistka. Věděla jsem, že to jednou zvládnu, když budu hrát svou hru,“ prohlásila světová šestka. 

Šwiatekovou dokázala zdolat už počtvrté z deseti vzájemných duelů. „Od začátku se mi dařilo ji frustrovat,“ podotkla.

Na turnaji dosud neztratila ani jediný set. Stejně jako její semifinálová protivnice Karolína Muchová. New Yorku uvidí bitvu hráček, které jsou „on fire“.

„Jsem její velká fanynka,“ řekla na tiskovce třicetiletá rodačka z Buffala. „Je tak dobrá, tak talentovaná, tak zručná hráčka. Velmi komplexní, prakticky nemá slabiny,“ popsala Muchovou.

Když se nedávno potkaly ve druhém kole turnaje v Cincinnati, musela se Pegulaová smát. „Kvůli tomu, že taková hráčka by měla být nasazená, ale to ona skoro nikdy není,“ narazila na problém české tenistky s opakujícími se zdravotními problémy. 

„Na druhou stranu to u ní vypadá, že je jí jedno, kolik zápasů má odehraných. Dobře hraje bez ohledu na okolnosti. Je cool vidět ji zpět, protože pro náš sport je hodně důležitá. Její styl hry je velmi zábavný,“ pokračovala.

Američanka si navíc všimla, jak naprosto uvolněně Muchová působí. Bez tlaku a šťastná už jen za to, že může zase hrát.

„A hráčky přesně v takovém rozpoložení jsou velice nebezpečné,“ dodala.

Pegulaová je dcerou Terrence a Kim Pegulaových, majitelů klubů Buffalo Bills v NFL a Buffalo Sabres v NHL. Jmění jejího otce, který zbohatl podnikáním v oblasti těžby zemního plynu, odhaduje časopis Forbes na 7,7 miliardy dolarů.

Společně se svou sestrou vlastní Jessica byznys rychlého občerstvení s hokejovou tematikou. Má vlastní řadu péče o pleť. A velké peníze vydělává i s raketou v ruce, na prize money už si přišla na víc než 14 milionu dolarů.

U soupeřek je oblíbená, často na její přístup i chování pějí chválu.

„Mám ji ráda, líbí se mi její vystupování. Má k tomu dobrý přístup. Docela poslouchá ostatní hráčky a má své názory kolem WTA, které jsou podle mě dobré. A je skvělé, že hraje, když by nemusela. Nejde jí o to, aby vydělala nějaké peníze, ale jde jí o ten sport. Je vidět, že to má prostě ráda,“ vyprávěla o ní před časem jiná česká tenistka Markéta Vondroušová.

Americká tenistka Jessica Pegula nedávno prožila velký úspěch, když se dostala do grandslamové semifinále. Na tiskové konferenci se smála a prohlásila, že konečně může být hrdá na svůj výkon. Pegulaová porazila světovou šestku Igu Šviatekovou a postoupila do semifinále, aniž by ztratila jeden set.

Ve svém semifinálovém zápase se setká s Karolínou Muchovou, kterou Pegulaová velmi obdivuje. Označila ji za talentovanou a zručnou hráčku bez slabých stránek. Při jejich nedávném setkání v Cincinnati se Pegulaová musela smát, protože si uvědomila, že Muchová není často nasazena kvůli opakujícím se zdravotním problémům.

Pegulaová je dcerou miliardářů Terrence a Kim Pegulových, kteří vlastní kluby Buffalo Bills a Buffalo Sabres. Společně se svou sestrou Jessica vlastní rychlé občerstvení s hokejovou tematikou. Jessica Pegula si vydělala již přes 14 milionů dolarů v prize money a je oblíbená jak mezi soupeřkami, tak fanoušky.

Další české tenistky, jako například Markéta Vondroušová, chválí Pegulaovou za její přístup k tenisu a sportu obecně. Její láska k tenisu je zjevná a je skvělé vidět ji hrát s takovým nadšením.

Jessica Pegula je skvělým příkladem pro mladé tenistky a sportovce obecně. Její úspěchy a pozitivní přístup k sportu ji dělají inspirací pro mnoho lidí po celém světě.