Cílem Priskeho je obnovení účasti Letné v Lize mistrů

Cílem Priskeho je obnovení účasti Letné v Lize mistrů

Téma článku: Sparťan Priske chce po 18 letech vrátit Ligu mistrů na Letnou

Článek pojednává o trenérovi pražské Sparty, Václavu Priskem, který na tiskové konferenci před úvodním duelem s Kodaní prohlásil, že má velkou touhu po 18 letech vrátit Ligu mistrů na Letnou. Priske považuje dvojutkání se Vikingem za začátek angažmá ve Spartě a věří, že tým je silnější než před rokem. Týden v Praze čeká na soupeře úplně jiný zápas. Priske má za cíl přivést Spartu k úspěchu a vrátit Ligu mistrů do Prahy. Trenér je motivován a chce dosáhnout úspěchu se Spartou.

Priske přiznává, že pohár nemůže být rozhodnut zítřejším zápasem, ale tým udělá vše pro to, aby se vrátili s dobrým výsledkem. Priske si je vědom atmosféry v Parkenu a kvality soupeře, který v posledních letech odehrál mnoho zápasů v evropských pohárech a hrál Ligu mistrů. V dvojutkání s Kodaní nevidí favorita a věří, že rozhodnou maličkosti. Priske se těší na zajímavý dvojzápas a doufá, že se přikloní na stranu Sparty.

Václav Priske je trenérem pražské Sparty, který v minulém ročníku dovedl tým k prvnímu titulu po devíti letech. Jeho dalším cílem je vrátit Ligu mistrů na Letnou. Priske je motivován a chce dosáhnout úspěchu se Spartou. Věří, že tým je silnější než před rokem a má lepší pocit. Priske si je vědom kvality soupeře, ale věří, že rozhodnou maličkosti. Trenér se těší na zajímavý dvojzápas s Kodaní a doufá, že se přikloní na stranu Sparty.