Dallas předvedl v závěrečných sekundách neuvěřitelný obrat v NHL: 59:47, 59:56.

Dallas předvedl v závěrečných sekundách neuvěřitelný obrat v NHL: 59:47, 59:56.

V posledním zápase NHL se utkaly týmy Nashville Predators a Dallas Stars. Zápas byl napínavý a plný obratů, které nakonec přinesly vítězství týmu Dallas.

Nashville začal zápas dobře a ve 49. minutě vedl 2:0. Vypadalo to, že si tým pohlídá vítězství. Nicméně, Dallas nechtěl tak rychle vzdát a začal se snažit o vyrovnání. V 59. minutě se jim to podařilo, když Jevgenij Dadonov snížil na 2:1 a v power play se podařilo vyrovnat Craigu Smithovi.

Obrat byl dokonalý devět sekund po rozehrání, kdy finský obránce Jani Hakanpää vstřelil svůj první gól v sezóně a poslal tým Dallas do vedení 3:2. Jeho rána od modré čáry prostřelila brankáře Juuse Sarose.

Celkově bylo na branku více střel ze strany Nashvillu, konkrétně 21 proti 34 střelám Dallasu. Diváci na stadionu byli svědky napínavého utkání, které skončilo vítězstvím týmu Dallas.

Hvězdami utkání byli vyhlášeni hráči z obou týmů. První hvězdou se stal hráč Nashville Roman Josi, druhou hvězdou byl Colton Sissons také z Nashville a třetí hvězdou se stal Craig Smith z Dallasu.

Toto utkání ukázalo, jak nevyzpytatelná a napínavá může být NHL. Obraty a vyrovnané zápasy jsou zde na denním pořádku a fanoušci se mohou těšit na další zajímavé zápasy.