David Pastrňák exceloval na ledě a poté překvapil fanoušky svým šikovným manévrem. Oleg Sorokin se stal součástí týmu jako komparzista.

David Pastrňák exceloval na ledě a poté překvapil fanoušky svým šikovným manévrem. Oleg Sorokin se stal součástí týmu jako komparzista.

Boston Bruins získali dva body za výhru po samostatných nájezdech v zápase proti New York Islanders, přestože nevedli ani jednou. Domácí tým se dostal do dvoubrankového vedení, ale Bruins dokázali manko smazat ještě před druhou sirénou. Kontaktní gól zařídil Morgan Geekie a David Pastrňák srovnal na 2:2. V samostatných nájezdech rozhodl o výhře Pastrňák, který překonal brankáře Ilju Sorokina. Tento gól byl pro něj již sedmnáctý v této sezóně a momentálně se dělí o čtvrté místo mezi nejlepšími střelci NHL.

V dalším zápase mezi Carolina Hurricanes a Nashville Predators se podařilo mladému českému útočníkovi Martinu Nečasovi zaznamenat více než jeden bod. Nečas připravil branku pro Stefana Noesena a sám se také trefil. Celkem vstřelil devátý gól v této sezóně. Hurricanes ale neudrželi nadějný náskok a v prodloužení rozhodl o výhře Predators Filip Forsberg.

Další výsledky zápasů v NHL:

– NY Rangers porazili Anaheim Ducks 5:1

– Dallas Stars zdolali Ottawa Senators 5:4

– Arizona Coyotes porazili San Jose Sharks 1:0

– Vegas Golden Knights podlehli Buffalo Sabres 2:5

Tato vítězství zajistila týmům NY Rangers, Dallas Stars, Arizona Coyotes a Boston Bruins důležité body v boji o postup do play-off. Naopak pro týmy Anaheim Ducks, Ottawa Senators, San Jose Sharks a Vegas Golden Knights to byly ztracené body v boji o postup.