Dostál inkasoval šest gólů během 28 minut a byl střídán. McDavid exceloval s pěti body.

Dostál inkasoval šest gólů během 28 minut a byl střídán. McDavid exceloval s pěti body.

V zápase mezi týmy Columbus Blue Jackets a Carolina Hurricanes se odehrál zajímavý souboj, který skončil vítězstvím domácího týmu Hurricanes. Columbus se dostal do dvoubrankového vedení po dvou třetinách, ale Hurricanes dokázali ve třetí třetině reagovat a vyrovnat skóre. Obrat v zápase pak dokonal Andrej Svečnikov a Hurricanes tak zvítězili 3:2.

Hurricanes vyhráli již třetí z posledních čtyř zápasů a posunuli se na šesté místo v tabulce Východní konference. Columbus naopak po dvou prohrách zůstává na posledním místě konference.

Dalším zajímavým zápasem bylo utkání mezi týmy Edmonton Oilers a Anaheim Ducks. Oilers potvrdili svou ofenzivní sílu a porazili Ducks vysoko 8:2. V posledních dvou zápasech nastříleli Oilers celkem 13 branek. Největší hvězdou zápasu byl kanadský forvard Connor McDavid, který zaznamenal pět bodů za gól a čtyři asistence. McDavid navázal na svůj čtyřbodový zápas proti Washingtonu a celkově si připsal již 25 bodů v této sezóně.

Další výsledky zápasů NHL:

– Detroit Red Wings porazili Minnesota Wild 4:1. Hvězdou zápasu se stal Perron z Detroitu.

– St. Louis Blues porazili Chicago Blackhawks 4:2. Nejlepším hráčem zápasu byl Neighbours ze St. Louis.

– Nashville Predators porazili Winnipeg Jets 3:2. Nejvíce se zaskvěl Josi z Nashvillu.

Edmonton Oilers tak potvrdili svou dobrou formu a v tabulce Západní konference se posunuli na druhé místo. Anaheim Ducks naopak prohráli již čtvrtý zápas v řadě a zůstávají na předposledním místě konference.

NHL pokračuje dalšími zajímavými zápasy a fanoušci se mohou těšit na další vzrušující hokejové bitvy.