Důvodový pobyt v Česku: Muradov o exkluzivním pohledu lidí na svět.

Důvodový pobyt v Česku: Muradov o exkluzivním pohledu lidí na svět.

Muradov podle ministerstva vnitra představuje pro stát bezpečnostní riziko, jež plyne z jeho styků s kriminálním prostředím.

Jak upozornil deník Aktuálně.cz, závěr resortu na začátku září potvrdil soud, jenž na začátku září zamítl zápasníkovu žalobu.

Slavný bijec, který v Česku žije od roku 2011, však poslední rozhodnutí podle svých slov neřeší.

„Bojuju s tím od roku 2016 a bojovat budu dál. Mám nárok na trvalý nebo přechodný pobyt. Občanství nechci, jak někteří tvrdí. Lidé vidí, co chtějí vidět. Ale na trvalý a přechodný pobyt mám nárok. Ten dostanu. Všechno má svůj čas a důvod,“ reagoval na otázky Aktuálně.cz.

Bývalý zápasník UFC nyní ohlásil velký návrat do Oktagonu. Hvězda MMA už 21. září v Brně poměří síly s anglickým veteránem Scottem Askhamem.

„Návrat do Oktagonu? To je návrat domů. Moc se těším, Brno pojede bomby,“ slibuje Muradov.

Muradov, známý bojovník MMA, se nedávno dostal do středu pozornosti kvůli svému pobytu v Česku. Podle ministerstva vnitra představuje pro stát bezpečnostní riziko, které pramení z jeho spojení s kriminálním prostředím. Toto tvrzení však soud na začátku zamítl, což Muradovovi dává naději na získání trvalého nebo přechodného pobytu v zemi.

Muradov, který v Česku žije od roku 2011, se nevzdává a tvrdí, že má nárok na trvalý nebo přechodný pobyt. Na otázky novinářů reagoval slovy: „Bojuju s tím od roku 2016 a bojovat budu dál. Mám nárok na trvalý nebo přechodný pobyt. Občanství nechci, jak někteří tvrdí. Lidé vidí, co chtějí vidět. Ale na trvalý a přechodný pobyt mám nárok. Ten dostanu. Všechno má svůj čas a důvod.“

Navíc Muradov ohlásil svůj velký návrat do Oktagonu, kde se utká s anglickým veteránem Scottem Askhamem. Slibuje, že návrat do Oktagonu je pro něj jako návrat domů a že se fanoušci mohou těšit na skvělý zápas v Brně.

Celá situace kolem Muradova pobytu v Česku je tedy stále nejasná a vyvolává různé reakce. Zatím se však zdá, že Muradov nevzdává své snahy a bojuje o své právo na pobyt v zemi. Budeme sledovat, jak se celá situace bude dále vyvíjet.