Edmonton pokračuje v sérii sedmi výher, Paláta a Gudas nepomohli asistencemi

Edmonton pokračuje v sérii sedmi výher, Paláta a Gudas nepomohli asistencemi

Hokejový zápas mezi týmy Edmonton Oilers a New Jersey Devils skončil vítězstvím Oilers 4:1. Obě mužstva před zápasem předváděla vynikající formu, přičemž Devils měli za sebou tři výhry a Oilers dokonce šest. Domácí tým začal zápas velmi dobře a po brance Connora Browna, která byla nejprve zpochybněna videorozhodčím, se ujal vedení. V druhé třetině zvýšil na 2:0 Evan Bouchard a v úvodu třetí třetiny přidal třetí gól Connor McDavid. Krátce po McDavidově gólu snížili Devils na 3:1 díky brance Jespera Bratta. Devils se snažili o obrat a v závěru zkusili štěstí se šesti hráči v poli, ale jejich risk se nevyplatil. Odkrytou branku trefil Evander Kane a uzavřel skóre na konečných 4:1 pro Oilers.

Další zápasy NHL přinesly následující výsledky:

– Columbus Blue Jackets – Florida Panthers 2:5: Florida si připsala vítězství díky brankám Forslinga, Verhaegheho, Barkova, M. Tkachuka a Luostarinena. Hvězdami utkání byli Barkov, Greaves a Forsling.

– Montreal Canadiens – Nashville Predators 1:2: Sissons dvěma góly rozhodl vítězství pro Nashville. Jediný gól Montrealu vstřelil J. Evans. Hvězdami zápasu byli Sissons, Gallagher a Saros.

– Chicago Blackhawks – Washington Capitals 2:4: Dowd dvěma góly a Mantha s D. Strome jedním gólem přispěli k vítězství Washingtonu. Za Chicago skórovali Kurashev a Murphy. Hvězdami utkání byli Dowd, Strome a Mantha.

– Anaheim Ducks – Winnipeg Jets 2:4: Vítězství pro Jets zajistili góly Niederreitera, M. Barrona, Vilardiho a Scheifeleho. Killorn a Henrique se trefili pro Anaheim. Hvězdami zápasu byli Vilardi, Killorn a Fowler.

– Seattle Kraken – Minnesota Wild 0:3: Boldy, Rossi a Eriksson Ek se postarali o vítězství Minnesoty. Hvězdami utkání byli Gustavsson, Boldy a Daccord.

– New York Rangers – Los Angeles Kings 4:1: Zibanejad, Vesey, Brodzinski a Cuylle se střelecky prosadili pro Rangers. Jediný gól Kings vstřelil Danault. Hvězdami zápasu byli Quick, Trocheck a Brodzinski.

– Vegas Golden Knights – San Jose Sharks 5:4 po samostatných nájezdech: Vítězství pro Vegas zajistil rozhodujícím samostatným nájezdem Eichel. Marchessault se dvěma góly a Stephenson s McNabbem jedním gólem přispěli k výhře. Za San Jose se trefili Hoffman dvakrát, Ferraro a Addison. Hvězdami utkání byli Marchessault, Hoffman a Eichel.

Toto jsou výsledky posledních zápasů NHL, ve kterých se představily týmy s vynikající formou a předvedly skvělý hokej.