Fanoušek při zápase sebral míč přímo z rukavice hvězdy – neuvěřitelný okamžik

Fanoušek při zápase sebral míč přímo z rukavice hvězdy – neuvěřitelný okamžik

V nedávném zápase mezi týmy Arizona Diamondbacks a Los Angeles Angels se stala neobvyklá událost, která zaujala pozornost fanoušků i hráčů. Během jednoho odpalu hráče Arizony Tommyho Phama se stalo něco nečekaného.

Pham poslal míč téměř dokonalým odpalem směrem ke hrazení, které odděluje hřiště od diváků. Ovšem brankář Angels, Steer, se vyšvihl do vzduchu a chytil míč do rukavice. Když dopadl na zem, míč už v ní nebyl.

Pozorný fanoušek v první řadě, který měl rukavici, si ho totiž sebral. Hvězda hostujícího týmu byla zmatená a nechápavě hleděla na to, co se právě stalo.

Fanoušci domácího týmu Arizona Diamondbacks jásali v domnění, že jejich tým právě zaznamenal home run. Jenže rozhodčí po dlouhé poradě u videa rozhodli, že Steer míč chytil a týmu Diamondbacks se body nepřipisují.

Tento verdikt vyvolal nespokojenost mezi fanoušky, kteří ho doprovodili bučením. Nicméně pro tým Arizona Diamondbacks to nakonec nebyl problém, protože před 29 500 diváky na stadionu Chase Field ve Phoenixu se jim podařilo soupeře porazit v poměru 10:8.

A pro mladého fanouška zůstal cenný suvenýr – míč, který se mu podařilo zachytit.