Florida zdolala Edmonton i ve druhém zápase finále play off NHL.

Florida zdolala Edmonton i ve druhém zápase finále play off NHL.

Edmonton ve 12. minutě zásluhou Mattiase Ekholma prolomil finálovou neprůstřelnost Sergeje Bobrovského a dostal se do vedení 1:0, z náskoku toho ale příliš nevytěžil. Panthers těsně před polovinou duelu srovnali a třemi góly ve třetí třetině stav zápasu otočili.

Důležité trefy na 2:1 a 3:1 obstaral Rodrigues, jenž je s třemi přesnými zásahy nejlepším střelcem dosavadního průběhu série.

Florida Panthers porazila Edmonton Oilers i ve druhém duelu finále play off NHL a upevnila si tak vedení ve sérii. Zápas skončil výsledkem 3:1 pro Panthers, kteří tak vedou sérii 2:0.

Ve 12. minutě se Edmonton dostal do vedení díky gólu Mattiase Ekholma, ale Panthers dokázali rychle odpovědět a srovnat skóre. V třetí třetině pak Panthers přidali další dva góly a otočili tak průběh zápasu ve svůj prospěch.

Velkou roli ve vítězství Panthers sehrál hráč Rodrigues, který se stal nejlepším střelcem dosavadního průběhu série s třemi góly na svém kontě.

Florida Panthers tak ukázala svou sílu a odhodlání bojovat o titul v NHL. Fanoušci se mohou těšit na další vzrušující zápasy a sledovat, zda se Panthers podaří udržet své vedení a získat vítězství v celé sérii.