Fodenova hattrickem přináší City výhru v zahraničních ligách, AS Řím triumfuje pod novým trenérem.

Fodenova hattrickem přináší City výhru v zahraničních ligách, AS Řím triumfuje pod novým trenérem.

Manchester City dokázal v utkání proti Brentfordu obratit nepříznivý výsledek a vyhrál 3:1. Brentford se dostal do vedení v 21. minutě, kdy brankář Flekken udělal chybu a propustil dlouhý výkop až za obranu, kde na něj čekal Maupay a s pohodou zakončil. Manchester City se však dokázal vrátit do hry a vyrovnal v nastavení první půle po chybě obrany. Ve druhém poločase pak City otočil skóre díky dvěma gólům Fodena a jednomu gólu Haalanda. Foden se tak dostal na druhé místo tabulky střelců s osmi góly, stejně jako Álvarez. Nejlepší střelec soutěže Haaland se dnes neprosadil.

V dalším zápasu italské ligy AS Řím porazil Cagliari 4:0. Dvakrát skóroval Dybala a jednou se trefil Pellegrini. Český záložník Jakub Jankto strávil celý zápas na lavičce hostů. AS Řím tak zvládl i třetí ligové utkání pod vedením kouče De Rossiho.

Sevilla vyhrála v zápase španělské ligy na hřišti Vallecana 2:1. Oba góly Sevilly dal Júsuf Nasírí. Nasírí vstřelil v La Lize již 60 gólů a mezi africkými hráči mu patří čtvrté místo v historické tabulce kanonýrů.