Fortuna se stane generálním partnerem ženské fotbalové ligy poprvé v historii

Fortuna se stane generálním partnerem ženské fotbalové ligy poprvé v historii

„Ženský fotbal je jednou z priorit FAČR. S Fortunou dlouhodobě spolupracujeme i v dalších oblastech a jsem přesvědčený, že pro ženský fotbal jde o významný milník,“ řekl předseda asociace Petr Fousek. „Možnost získat titulární partnerství ženské ligy umožňovala Fortuně za jasně daných podmínek dosavadní smlouva s FAČR, tudíž nebylo možné vypsat tendr,“ uvedl.

Fortuna je také partnerem ženské fotbalové reprezentace. „Ženský fotbal je globálně vnímaný jako komerčně nejrychleji rostoucí sportovní odvětví. Jsem přesvědčená, že to společně s Fortunou potvrdíme i v českém prostředí,“ řekla vedoucí úseku ženského fotbalu FAČR Miroslava Fousková.

Ženskou ligu vyhrála letos potřetí za sebou pražská Slavia. V sobotu zahájí nový ročník zápasem proti Plzni.

Ženská fotbalová liga v České republice má poprvé generálního partnera a ponese název Fortuna. Tato novinka je důležitým krokem pro rozvoj ženského fotbalu v zemi a potvrzuje rostoucí popularitu tohoto sportu mezi ženami.

Petr Fousek, předseda Fotbalové asociace České republiky, uvedl: „Ženský fotbal je jednou z priorit FAČR. S Fortunou dlouhodobě spolupracujeme i v dalších oblastech a jsem přesvědčený, že pro ženský fotbal jde o významný milník.“ Partnerství s Fortunou umožňuje posílení ženské ligy a podporu rozvoje ženského fotbalu v České republice.

Fortuna je také partnerem ženské fotbalové reprezentace, což ukazuje na důležitost podpory ženského sportu ze strany firem a organizací. Miroslava Fousková, vedoucí úseku ženského fotbalu FAČR, uvedla: „Ženský fotbal je globálně vnímaný jako komerčně nejrychleji rostoucí sportovní odvětví. Jsem přesvědčená, že to společně s Fortunou potvrdíme i v českém prostředí.“

Aktuální vítězkou ženské ligy je pražská Slavia, která letos získala titul již potřetí za sebou. Nový ročník ligy začne v sobotu zápasem proti Plzni a fanoušci se mohou těšit na další vzrušující sezónu plnou skvělého fotbalu a soutěže. Podpora ze strany partnera jako je Fortuna je důležitá pro další rozvoj ženského fotbalu v České republice a pro zvýšení jeho popularity mezi fanoušky i veřejností.