Fotbalista Barák přechází na hostování do Turecka s vysokou opcí v transferu.

Fotbalista Barák přechází na hostování do Turecka s vysokou opcí v transferu.

Barák hrál za Fiorentinu dva roky a loni s ní byl ve finále Italského poháru a Konferenční ligy. Po příchodu nového trenéra Raffaela Palladina ztratil místo v sestavě a zamířil do Kasimpasy stejně jako chorvatský reprezentant Josip Brekalo.

Barák odchází na hostování do Turecka. Součástí transferu je i vysoká opce

Český fotbalový záložník Antonín Barák se rozhodl pro změnu prostředí a odešel na hostování do tureckého klubu Kasimpasa. Barák strávil poslední dva roky ve Fiorentině, kde se mu dařilo a dokonce se s týmem probojoval do finále Italského poháru a Konferenční ligy.

Avšak po příchodu nového trenéra Raffaela Palladina Barák ztratil místo v základní sestavě a rozhodl se pro odchod do jiného klubu. Kasimpasa ho přivítala s otevřenou náručí a věří, že mu pomůže vrátit se do formy.

Barák není jediným hráčem, který zamířil do tureckého klubu. Spolu s ním přestoupil i chorvatský reprezentant Josip Brekalo. Transfer Baráka do Kasimpasy obsahuje i vysokou opci na případné trvalé přesunutí hráče do turecké ligy.

Fanoušci mají nyní možnost sledovat, jak se Barák a Brekalo poperou s novými výzvami v tureckém fotbale a jak se budou vyvíjet jejich kariéry v novém prostředí. Buďme tedy zvědaví, jak se oba hráči poperou s novými výzvami a jak se jim bude dařit v novém týmu.