Fotbalista Sparťan Vitík úspěšně zastavil další bombu hlavou a předchází gólům pomocí všech dostupných prostředků, prohlásil.

Fotbalista Sparťan Vitík úspěšně zastavil další bombu hlavou a předchází gólům pomocí všech dostupných prostředků, prohlásil.

Fotbalový obránce Adam Vitík se stal hrdinou svého týmu, když dvakrát zachránil branku před inkasovaným gólem. Své výkony si vysloužil pochvalu od kapitána Ladislava Krejčího a trenéra Briana Priskeho.

První situace se odehrála v utkání s Arisem, kdy Vitík nahradil zraněného brankáře a zastavil střelu soupeře. Vitík přiznal, že ho to trochu vystrašilo, ale rychle se vzpamatoval a odvedl skvělou práci.

Druhý zákrok přišel v zápase s Plzní, kdy Vitík v poslední minutě nastavení vyhlavičkoval střelu soupeře a zabránil remíze 2:2. Vitík sám neví, který z těchto zákroků byl důležitější, ale pro něj je nejdůležitější zabránit soupeři vstřelení gólu.

Kapitán Krejčí ocenil Vitíkovy schopnosti v obraně a nazval ho jedním z nejlepších obránců, které zná. Trenér Priske také pochválil Vitíka za jeho výkony a řekl, že je na něj hrdý.

Sparta Praha oslavila postup do další fáze Evropské ligy, i když se jí to zdálo nemožné po prohře s Glasgow Rangers. Vitík věřil, že pokud vyhrají oba zbývající zápasy, mají stále šanci na postup. A nakonec se jim to podařilo.

Vitík se těší na další fázi Evropské ligy a přál by si utkat se slavnými týmy jako Benfika Lisabon nebo AC Milán. Věří, že se dá hrát s každým soupeřem a že jeho tým má šanci na úspěch.

Adam Vitík nedávno debutoval v české reprezentaci a jeho výkony ho staví mezi nejlepší obránce v české lize. Je považován za talentovaného a nadějného hráče, který má před sebou velkou budoucnost.