Fotbalistka označená za nejkrásnější na světě přišla o šperky v hodnotě 15 milionů po loupeži

Fotbalistka označená za nejkrásnější na světě přišla o šperky v hodnotě 15 milionů po loupeži

Lehmannová žije v jedné domácnosti s Douglesem Luizem, brazilským záložníkem, který taktéž obléká dres Staré dámy. Akce byla podle policie dopředu naplánovaná, zloději si vytipovali moment, kdy v domě nikdo nebude. Lehmannová byla na soustředění týmu před duelem proti Interu Milán, její partner se zase chystal na šlágr s Laziem Řím.

Lupiči si z domu slavné dvojice odnesli celkem jedenáct kusů luxusních šperků, hodinek a náhrdelníků v celkové hodnotě přes půl milionu eur.

Pro Lehmannovou je to hořké uvítání na Apeninském poloostrově, kam přestoupila z Anglie teprve v letošním roce. Dříve hrála za West Ham United nebo Aston Villu. Neméně úspěšná je ovšem díky svému působení na sociálních sítích, kde patří mezi nejsledovanější sportovce. Mnohá média ji dokonce označují za „nejkrásnější fotbalistku světa“.

Nejkrásnější fotbalistka světa, Sophie Lehmannová, nedávno zažila šok, když byla přepadena a odcizeny jí šperky v hodnotě 15 milionů korun. Lehmannová žije v domácnosti s brazilským záložníkem Douglasem Luizem, který hraje za italský tým Juventus. Podle policie byla loupež pečlivě naplánována a zloději si vybrali okamžik, kdy nikdo z domácnosti nebude doma.

Loupežníci odnesli celkem jedenáct luxusních šperků, hodinek a náhrdelníků v hodnotě přes půl milionu eur. Pro Lehmannovou, která nedávno přestoupila z Anglie do Itálie, je to nepříjemné uvítání na Apeninském poloostrově. Předtím hrála za anglické týmy West Ham United a Aston Villu.

Sophie Lehmannová je také známá díky své přítomnosti na sociálních sítích, kde patří mezi nejsledovanější sportovce. Mnohá média ji dokonce označují za „nejkrásnější fotbalistku světa“. Loupež jistě zanechala na Lehmannové stopy, ale doufejme, že se jí podaří získat zpět své cenné šperky a pokračovat ve své úspěšné fotbalové kariéře.