Fotbalová hvězda způsobila vážné poškození luxusního vozu značky Audi a následně odmítla absolvovat alkoholovou zkoušku.

Fotbalová hvězda způsobila vážné poškození luxusního vozu značky Audi a následně odmítla absolvovat alkoholovou zkoušku.

Mario Balotelli je italský fotbalista, který nedávno odmítl podstoupit zkoušku na alkohol a přišel o řidičský průkaz. Tento incident je jen jedním z mnoha ve kterých se Balotelli dostal do problémů. Jeho kariéru poznamenala řada výstřelků na hřišti i mimo něj a výkyvy formy.

Před čtyřmi lety se například dostal do problémů s policií kvůli nelegálnímu sázení, ale naštěstí to nemělo žádný vliv na jeho sportovní výkony. Další kontroverzní akcí byla nabídka majiteli baru v Neapoli, že mu dá 2000 eur, pokud vjede s mopedem do moře. Balotelli celou akci zveřejnil na sociálních sítích a skutečně se svou vespou sjel na nábřeží do moře. Motocykl byl později vyloven a byl dokonce funkční. Tato sázka však vyvolala pozornost policie.

O rok později ho klub Brescia nepustil na trénink poté, co se vrátil po koronavirové pauze ve špatném fyzickém stavu a opakovaně nedorazil na trénink. Další incident se stal při jeho působení v tureckém Demirsporu, když neunesl předčasné vystřídání a vybíjel si zlost na jednom ze spoluhráčů.

Balotelli měl za svou kariéru možnost hrát ve slavných klubech jako Inter, AC Milán a Liverpool. V italské reprezentaci odehrál 36 zápasů a vstřelil 14 gólů.

Balotelliho kontroverzní chování a výstřelky na hřišti i mimo něj ho často staví do negativního světla. Je jasné, že jeho kariéru poznamenaly nejen sportovní úspěchy, ale také jeho kontroverzní chování.