Fotbalový tým Zlín překonal těžký zápas v Uničově a postupuje v poháru.

Fotbalový tým Zlín překonal těžký zápas v Uničově a postupuje v poháru.

Zlín postoupil mezi 16 nejlepších týmů v MOL Cupu po vítězství nad Uničovem. Zápas skončil výsledkem 2:1 pro Zlín, který dokázal otočit vývoj utkání ve druhé půli. Osmifinále se Zlínem se odehraje v Ostravě, kterou trenér Pavel Vrba vedl před angažmá ve Zlíně.

Útočník Kozák, který je na hostování z Sparty v Bohemians, přispěl dvěma góly k vítězství svého týmu. Domácí se sice dostali do vedení, ale hosté dokázali vyrovnat a využít přesilovku po vyloučení hráče Uničova. Vítězný gól padl z pokutového kopu.

Trenér Vrba nebyl s výkonem svého týmu v první půli spokojený, ale po přestávce se jim podařilo zrychlit hru a otočit vývoj utkání. Nicméně si myslí, že by mohli hrát lépe.

Bohemians se Zlínem se připojili k dalším osmi již jistým osmifinalistům poháru. Dnes večer se odehraje zápas mezi druholigovým Žižkovem a Olomoucí. Posledním osmifinalistou bude Plzeň, která se utká s Mariánskými Lázněmi.

Z MOL Cupu již vypadly čtyři prvoligové týmy – Pardubice, Slovácko, Teplice a Karviná. Osmifinále se odehraje 1. listopadu.

Výsledky zápasů 3. kola MOL Cupu:

Kolín – Bohemians Praha 1905 1:7

Uničov – FC Zlín 1:2

Sestava Bohemians: Reichl – Křapka, Vondra, Hybš – Dostál, Jindřišek, Hrubý, Kovařík – Beran – Mužík, Kozák. Trenér: Veselý.

Sestava Zlína: Rakovan – Reiter, Cedidla, Kolář, Pidro – Dramé, Černín, Janetzký, Bartošák – Ndiaye, Žák. Trenér: Vrba.