Fulham získal vítězství v nastavení proti United díky gólu, Barcelona porazila Getafe střeleckou přestřelkou.

Fulham získal vítězství v nastavení proti United díky gólu, Barcelona porazila Getafe střeleckou přestřelkou.

V anglické Premier League se odehrálo několik zajímavých zápasů v rámci 26. kola. Aston Villa porazila Nottingham 4:2, přičemž v průběhu zápasu vedla už 3:0 díky brankám Watkinsa a dvou gólům Douglase Luize. Hosté se však nevzdali a snížili na rozdíl jednoho gólu, ale vítězství Aston Villy pojistil Bailey.

Fulham překvapivě porazil Manchester United na Old Trafford 2:1. Domácí prohráli po šesti ligových zápasech a zůstávají na šestém místě v tabulce. Fulham otevřel skóre Bassey a i když domácí vyrovnali, Fulham rozhodl v 97. minutě.

Burnley porazil Crystal Palace 3:0, přestože hrál od 35. minuty s deseti hráči. Brighton remizoval s Evertonem 1:1, když hosté vyrovnali v 73. minutě, ale Brighton dokázal vyrovnat v nastavení.

V La Lize Barcelona porazila Getafe 4:0 a posunula se na druhé místo v tabulce. Ve španělské lize se také hrály další zápasy, například Alavés proti Mallorce nebo Almería proti Atléticu Madrid.

V německé Bundeslize remizoval Stuttgart s Kolínem nad Rýnem 1:1, zatímco Union Berlín remizoval s Heidenheimem 2:2. Mönchengladbach porazil Bochum 5:2 a ukončil sérii pěti zápasů bez výhry.

V italské Serii A Empoli porazil Sassuolo 3:2 a prodloužil sérii neporazitelnosti na šest zápasů. Simone Bastoni rozhodl o vítězství hostů v nastavení. Další zápasy Serie A byly Salernitana proti Monze a FC Janov proti Udine.