Golden State zachránila vítězství nad Phoenixem Curryho trojka v posledních desetinách utkání

Golden State zachránila vítězství nad Phoenixem Curryho trojka v posledních desetinách utkání

Hvězdný střelec Stephen Curry předvedl skvělý výkon ve čtvrtém zápase NBA, kdy nasbíral celkem 30 bodů. Zvlášť se mu dařilo v trojkách, když dal devět z 16 pokusů. Jeho poslední trojka proletěla košem těsně před sirénou, což přineslo vítězství jeho týmu Golden State Warriors.

Warriors vyhráli čtvrtý zápas za sebou a počestně se umístili ve vítězné pozici v posledních sedmi utkáních. V tomto zápase bylo skóre vyrovnané po celou dobu a žádný z týmů nevedl o více než sedm bodů.

Curryho skvělou trojku připravil Brandin Podziemski, který ho našel přihrávkou z autu. Bradley Beal, hráč soupeřícího týmu Phoenix Suns, se snažil trojku zastavit, ale neuspěl. Curry, který je čtrnáctinásobným šampionem NBA a držitelem dvou ocenění pro nejužitečnějšího hráče ligy, pochvaloval Podziemského přesnou přihrávku a řekl, že to udělal po paměti.

Phoenix Suns se snažili zvrátit výsledek, ale ani 32 body Devina Bookera a 24 body a 10 doskoků Kevina Duranta jim nepomohly. Warriors si tak připsali další výhru a ukázali svou sílu na palubovce.