Hanckův gól nestačil proti Atléticu, Doněck předvedl úžasný obrat.

Hanckův gól nestačil proti Atléticu, Doněck předvedl úžasný obrat.

Fotbalová Liga mistrů pokračuje ve svém druhém kole skupinové fáze a přinesla nám opět zajímavé zápasy. Jedním z nich byl souboj mezi Atléticem Madrid a Feyenoordem Rotterdam, který skončil vítězstvím Atlética 3:2.

Zápas začal velmi rychle, když už ve 7. minutě se Feyenoord dostal do vedení díky vlastní brance Hermosa. Odpověď Atlética ale přišla velmi rychle, když Morata vyrovnal v 14. minutě. Feyenoord se ale nevzdal a ve 34. minutě se opět dostal do vedení díky gólu Hancka. Před koncem prvního poločasu ale Griezmann akrobatickým způsobem srovnal na 2:2.

Ve druhém poločase pak Morata dokonal obrat a v 47. minutě poslal Atlético do vedení 3:2. Feyenoord se snažil odpovědět, ale brankář Oblak jim nedovolil skórovat. Nakonec se do hry dostal i český záložník Lingr, který vstřelil gól ve prospěch Atlética. Feyenoord tak po sérii šesti soutěžních výher pustil Atlético na první místo ve skupině E.

Dalším zápasem bylo utkání mezi Antverpami a Šachtarem Doněck, které skončilo vítězstvím Šachtaru 3:2. Antverpy se dostaly do vedení už ve 3. minutě díky gólu Muji, který pak zvýšil na 2:0 v 33. minutě Balikwisha. Druhý poločas ale patřil Šachtaru, který dokázal otočit skóre díky dvěma gólům Sikana a jednomu gólu Rakyckého. Těsně před koncem měl Antverpy možnost vyrovnat z pokutového kopu, ale Alderweireld netrefil branku. Antverpy tak po debaklu s Barcelonou i podruhé prohrály ve skupině H.

V tabulkách skupin E a H se momentálně nachází Atlético Madrid a FC Barcelona na prvních místech se čtyřmi body. Feyenoord Rotterdam a FC Porto mají tři body, Lazio Řím a Šachtar Doněck mají tři body a Antverpy a Celtic zatím nezískaly žádné body.

Liga mistrů nám tak opět přinesla zajímavé zápasy a ještě je před námi mnoho dalších utkání, která určitě stojí za sledování.