Haraslín podepsal novou smlouvu po úspěšném týdnu jako nejlepší střelec Sparty.

Haraslín podepsal novou smlouvu po úspěšném týdnu jako nejlepší střelec Sparty.

Fotbalový talent z Polska, Adam Haraslin, podepsal novou smlouvu se Spartou Praha a vyjádřil svou vděčnost klubu za příležitost pokračovat v jeho službách. Haraslin, který se stal klíčovým hráčem týmu od svého příchodu do Prahy před dvěma a půl lety, projevil nadšení z možnosti pokračovat ve Spartě a dále se podílet na úspěších týmu.

Haraslin, který se stal nedílnou součástí týmu a prokázal svou schopnost jak na hřišti, tak mimo něj, podepsal novou smlouvu den poté, co pomohl Spartě postoupit do osmifinále Evropské ligy gólem proti Galatasaray. Jeho rozhodnutí zůstat ve Spartě bylo podpořeno skvělou atmosférou v týmu a silnými vazbami mezi hráči.

Slovenský reprezentant Haraslin se stal klíčovým hráčem Sparty od svého příchodu a během svého působení v klubu odehrál 97 soutěžních zápasů, ve kterých vstřelil 20 gólů a připsal si 15 asistencí. Jeho výkony na hřišti ho rychle etablovaly jako jednoho z nejlepších hráčů týmu a jeho nová smlouva je odměnou za jeho tvrdou práci a oddanost klubu.

Haraslin se těší na další výzvy, které přinese jeho setrvání ve Spartě, včetně souboje s Liverpoolem v osmifinále Evropské ligy. Jeho cílem je pokračovat v tvrdé práci, přispívat k úspěchům týmu a odvděčit se klubu za důvěru, kterou mu projevil. S novou smlouvou a ambicemi na vzestupu je Haraslin připraven ukázat svůj talent a pomoci Spartě dosáhnout dalších úspěchů na evropské i domácí scéně.