Hložek a Schick excelovali v dresu Leverkusenu: Hložek se trefil dvakrát, Schick jednou.

Hložek a Schick excelovali v dresu Leverkusenu: Hložek se trefil dvakrát, Schick jednou.

Patrik Schick, český fotbalový útočník hrající za německý klub Bayer Leverkusen, se v posledním podzimním utkání německé ligy proti Bochumi před Vánoci předvedl ve skvělé střelecké formě. Schick v tomto zápase nasázel hattrick, tedy tři góly, a přispěl tak k vysokému vítězství svého týmu 4:0.

Tento výkon potvrzuje, že Schick je momentálně ve skvělé formě a je jedním z nejlepších střelců v německé lize. Jeho schopnost zakončit akce a dávat góly je pro Bayer Leverkusen velkým přínosem. Díky jeho výkonům se Leverkusen momentálně nachází na prvním místě tabulky s náskokem čtyř bodů před obhájcem titulu Bayernem Mnichov.

Bayern Mnichov, který je nejúspěšnějším klubem v Německu, má sice zápas k dobru, ale přesto musí být opatrný. Leverkusen se totiž ukazuje jako velmi silný soupeř a jeho vedení tabulky svědčí o jeho kvalitách. Zápas mezi oběma týmy bude určitě velmi zajímavý a může rozhodnout o tom, kdo bude na čele tabulky po skončení podzimní části ligy.

Po vánoční přestávce se do ligových bojů vrátí všichni týmy v Německu. Leverkusen vstoupí do jarní části sezóny utkáním proti Augsburgu v sobotu. Schick a jeho spoluhráči budou chtít pokračovat ve svých výkonech a udržet si vedoucí pozici v tabulce. Bude zajímavé sledovat, jak se jim bude dařit a zda dokážou udržet svou střeleckou formu.

Patrik Schick je jedním z nejtalentovanějších českých fotbalistů současnosti a jeho úspěchy v Německu jsou důkazem jeho kvalit. Doufejme, že se mu bude dařit i nadále a že přinese radost nejen svému klubu, ale i fanouškům českého fotbalu.