Hokejový šampion Stanley Cupu hospitalizován po Utkání hvězd

Hokejový šampion Stanley Cupu hospitalizován po Utkání hvězd

Bývalý hokejový hráč Lanny McDonald nedávno zažil dramatickou událost, která ho přivedla na pokraj smrti. Naštěstí se však situace obrátila díky rychlému a profesionálnímu zásahu dvou zdravotních sester, které čekaly na letišti.

McDonald, který je známý svou úspěšnou kariérou v NHL, byl převezen do nemocnice poté, co utrpěl srdeční zástavu. Jeho život visel na vlásku, ale díky okamžité reakci a odborné péči dvou sester, se mu podařilo přežít.

Bývalý hokejista se na sociálních sítích vyjádřil k události slovy: „Je pravda, že i staří drsní chlapi občas potřebují pomoc. Manželka si nestihla zapamatovat jejich jména, ale jsme jim neskonale vděční za jejich péči a pomoc. Zachránily mi život.“

Lanny McDonald je jedním z nejúspěšnějších hokejistů v historii NHL. Během své kariéry odehrál 1111 zápasů, během kterých zaznamenal 500 branek a 506 asistencí. V playoff utkáních přidal dalších 44 gólů a 40 asistencí. Hrál za týmy Toronto, Colorado Rockies a Calgary, s nímž v roce 1989 získal Stanley Cup.

Tato událost nám připomíná, jak důležitá je rychlá a profesionální zdravotnická péče. Zdravotní sestry jsou klíčovými členy týmu, který se stará o naše zdraví a bezpečí. Jejich práce je často podceňována, ale jejich schopnost reagovat v krizových situacích může zachránit životy.

Děkujeme těmto dvěma zdravotním sestrám za jejich statečnost a odbornost. Jejich rychlá reakce a péče přinesla naději a šanci na přežití Lanny McDonaldovi. Tato událost by nás měla inspirovat k ocenění a uznání práce zdravotních sester, které dennodenně čelí výzvám a pomáhají lidem ve chvílích největší nouze.