Hororový úvod Benficy nebyl napraven Juráskem. Union okradl Neapol za střídání Králem.

Hororový úvod Benficy nebyl napraven Juráskem. Union okradl Neapol za střídání Králem.

Union Berlín ukončil sérii porážek po 12 soutěžních utkáních a naposledy bodoval 26. srpna v německé lize proti Darmstadtu (4:1). Ve čtvrtém kole Ligy mistrů remizoval s Neapolí 1:1. Neapol poslal do vedení v 39. minutě Politano, ale krátce po změně stran vyrovnal po brejku Fofana. Union skóroval po pěti soutěžních utkáních a 561 minutách hry, ale ztratil šanci na postup do osmifinále. Benfica také nepostoupí do play off, protože prohrávala v 21. minutě už 0:3. Postupně se trefili Merino, Oyarzabal a Barrenetxea, a to ještě Méndez neproměnil penaltu. Za nepříznivého stavu vystřídal Jurásek v 31. minutě Florentina, ale lisabonský celek dokázal po pauze jen snížit zásluhou Rafy Silvy. San Sebastian slaví domácí výhru v Lize mistrů po 20 letech a ve skupině D zvítězil potřetí za sebou. Baskové mohou už dnes postoupit do osmifinále, pokud Inter Milán zvítězí v Salcburku.

V dalších zápasech Ligy mistrů ve skupině C se utkají Real Madrid a Braga. V tabulce skupiny C vede Real Madrid s 9 body, následuje Neapol s 7 body, Braga s 3 body a Union Berlín s 1 bodem.

Ve skupině D zvítězil San Sebastian nad Benficou Lisabon 3:1. Branky vstřelili Merino, Oyarzabal a Barrenetxea, zatímco Rafa Silva snížil pro Benficu. V dalším zápase se utkají Salcburk a Inter Milán. V tabulce skupiny D vede San Sebastian s 10 body, následuje Inter Milán s 7 body, Salcburk s 3 body a Benfica Lisabon s 0 body.

V dalších zápasech Ligy mistrů ve skupině A se utkají Bayern Mnichov a Galatasaray Istanbul, FC Kodaň a Manchester United. Ve skupině B se utkají Arsenal a FC Sevilla, PSV Eindhoven a Lens.