Horská se stala vítězkou evropského šampionátu v plavání a získala místo na startu v Paříži.

Horská se stala vítězkou evropského šampionátu v plavání a získala místo na startu v Paříži.

Šestadvacetiletá Horská se loni v na ME v krátkém bazénu v Otopeni poprvé v kariéře radovala z medaile, když získala na prsařské dvoustovce bronz. V Bělehradě ve finále potvrdila nejlepší časy z rozplavby a semifinále a porazila stříbrnou Dánku Claru Rybakovou-Andersenovou o 1,60 sekundy.

Navíc se na poslední chvíli dostala na hry v Paříži. Přidala se k dosavadním olympionikům v plavání Seemanové, Miroslavu Knedlovi a Danielu Gracíkovi.

Aktualizujeme…

Šestadvacetiletá plavkyně Horská nedávno ovládla evropský šampionát v plavání a získala jistý start na nadcházejících olympijských hrách v Paříži. Tento úspěch je pro ni dalším v řadě v její kariéře, která se postupně rozvíjí a stále se zlepšuje.

Lon roku se Horská poprvé radovala z medaile na mistrovství Evropy v krátkém bazénu v rumunském Otopeni, kde získala bronzovou medaili na prsařské dvoustovce. Její skvělý výkon ji posunul mezi nejlepší plavkyně Evropy a dala jí motivaci pokračovat ve své práci a tréninku.

Na nedávném šampionátu v Bělehradě Horská potvrdila svou formu a výkonnost, když ve finále porazila stříbrnou Dánku Claru Rybakovou-Andersenovou o 1,60 sekundy. Její pevná vůle a odhodlání ji dovedly k dalšímu úspěchu a potvrzení svého talentu.

Navíc se Horská na poslední chvíli dostala na seznam účastníků olympijských her v Paříži, kde se přidá k dalším českým plavcům jako jsou Seemanová, Miroslav Knedl a Daniel Gracík. Jejich společná účast na olympijských hrách je důkazem kvality českého plavání a ukazuje, že český tým má co nabídnout i na mezinárodní úrovni.

Plavkyně Horská je skvělým příkladem pro mladé plavce a sportovce, kteří chtějí dosáhnout úspěchu a naplnit svůj potenciál. Její tvrdá práce, oddanost a odhodlání jsou inspirací pro všechny, kteří chtějí dosáhnout svých cílů a snů. Gratulujeme Horské k jejímu úspěchu a přejeme jí hodně štěstí na nadcházejících olympijských hrách v Paříži!